Запис Детальніше

Імунологічна корекція в післяопераційному періоді у пацієнтів з кровоточивими дуоденальними виразками при умові тривалого впливу малих доз радіації на організм

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Імунологічна корекція в післяопераційному періоді у пацієнтів з кровоточивими дуоденальними виразками при умові тривалого впливу малих доз радіації на організм
 
Creator Борщівський, В. М.
Борщевский, В. М.
Borshchivskyi, V.
 
Subject Чорнобильська катастрофа
загальний імунітет
місцевий імунітет
Чернобыльская катастрофа
общий иммунитет
местный иммунитет
Chernobyl disaster
general immunity
local immunity
 
Description Проведено дослідження щодо покращення результатів лікування, які значною мірою залежать від корекції виявлених імунологічних змін у пацієнтів з кровоточивими виразками в умовах тривалого впливу малих доз радіації.
Проведены исследования касающиеся улучшения результатов лечения, которые в значительной степени зависят от коррекции выявленных иммунологических изменений у пациентов с кровоточивыми язвами в условиях длительного влияния малых доз радиации.
The author conducted research aimed at improving treatment results which to a great extent depend on the correction of immunological changes in patients with bleeding ulcers under long-term influence of low radiation doses.
 
Date 2017-03-01T14:22:45Z
2017-03-01T14:22:45Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Борщівський В. М. Імунологічна корекція в післяопераційному періоді у пацієнтів з кровоточивими дуоденальними виразками при умові тривалого впливу малих доз радіації на організм / В. М. Борщівський // Вісник ДААУ. – 2001. – № 1. – С. 338–339.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7317
 
Language uk
 
Publisher Державна агроекологічна академія України