Запис Детальніше

М'ясна продуктивність та харчова цінність м'яса нутрій

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title М'ясна продуктивність та харчова цінність м'яса нутрій
 
Creator Ковальчук, І. І.
Топчій, М. І.
Ковальчук, И. И.
Топчий, М. И.
Кovalchuk, I.
Topchiy, M.
 
Subject м'ясо нутрій
дієтичний продукт
вихід м'яса
мясо нутрий
диетический продукт
выход мяса
nutria meat
dietary product
meat yield
 
Description М'ясо нутрії вважається одним із найчистіших та дієтичних. Ці тварини живуть виключно в екологічно чистих районах, харчуються водоростями і кореневищами рослин (в природному ареалі). При клітковому розведенні використовують змішаний або комбінований тип годівлі. Їх м'ясо містить повний набір вітамінів і мікроелементів, необхідних людині.
За високі смакові якості м'ясо нутрій отримало широке визнання як дієтичний продукт. Його реалізують в різному вигляді: в тушках, напівфабрикатах, дрібно подрібненим, без кісток, сирим і вареним.
Мясо нутрии считается одним из самых чистых и диетических. Эти животные живут исключительно в экологически чистых районах, питаются водорослями и корневищами растений (в естественном ареале). При клеточном разведении используют смешанный или комбинированный тип кормления. Их мясо содержит полный набор витаминов и микроэлементов, необходимых человеку.
За высокие вкусовые качества мясо нутрий получило широкое признание как диетический продукт. Его реализуют в разном виде: в тушках, полуфабрикатах, мелко измельченным, без костей, сырым и вареным.
For high taste internalss meat of nutrias got wide confession as dietary product. He will be realized in a different kind: in carcasses, ready-to-cook foods, finely ground up, without bones, raw and boiled.
 
Date 2017-05-12T07:14:58Z
2017-05-12T07:14:58Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Ковальчук І. І. М'ясна продуктивність та харчова цінність м'яса нутрій / І. І. Ковальчук, М. І. Топчій // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : наук.-теорет. зб. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 5. – С. 30–31.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7748
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет