М'ясна продуктивність та харчова цінність м'яса нутрій
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
М'ясна продуктивність та харчова цінність м'яса нутрій
|
|
Creator |
Ковальчук, І. І.
Топчій, М. І. Ковальчук, И. И. Топчий, М. И. Кovalchuk, I. Topchiy, M. |
|
Subject |
м'ясо нутрій
дієтичний продукт вихід м'яса мясо нутрий диетический продукт выход мяса nutria meat dietary product meat yield |
|
Description |
М'ясо нутрії вважається одним із найчистіших та дієтичних. Ці тварини живуть виключно в екологічно чистих районах, харчуються водоростями і кореневищами рослин (в природному ареалі). При клітковому розведенні використовують змішаний або комбінований тип годівлі. Їх м'ясо містить повний набір вітамінів і мікроелементів, необхідних людині. За високі смакові якості м'ясо нутрій отримало широке визнання як дієтичний продукт. Його реалізують в різному вигляді: в тушках, напівфабрикатах, дрібно подрібненим, без кісток, сирим і вареним. Мясо нутрии считается одним из самых чистых и диетических. Эти животные живут исключительно в экологически чистых районах, питаются водорослями и корневищами растений (в естественном ареале). При клеточном разведении используют смешанный или комбинированный тип кормления. Их мясо содержит полный набор витаминов и микроэлементов, необходимых человеку. За высокие вкусовые качества мясо нутрий получило широкое признание как диетический продукт. Его реализуют в разном виде: в тушках, полуфабрикатах, мелко измельченным, без костей, сырым и вареным. For high taste internalss meat of nutrias got wide confession as dietary product. He will be realized in a different kind: in carcasses, ready-to-cook foods, finely ground up, without bones, raw and boiled. |
|
Date |
2017-05-12T07:14:58Z
2017-05-12T07:14:58Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ковальчук І. І. М'ясна продуктивність та харчова цінність м'яса нутрій / І. І. Ковальчук, М. І. Топчій // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : наук.-теорет. зб. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 5. – С. 30–31.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7748 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|