Запис Детальніше

Ветеринарно-санітарна експертиза кролятини залежно від породних особливостей

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ветеринарно-санітарна експертиза кролятини залежно від породних особливостей
 
Creator Скогутовська, Л. С.
Котелевич, В. А.
Скогутовская, Л. С.
Scogutovska, L.
Kotelevich, V.
 
Subject ветеринарно-санітарна експертиза
ветеринарно-санітарна оцінка
м’ясо
санітарна якість
кролятина
ветеринарно-санитарная экспертиза
ветеринарно-санитарная оценка
мясо
санитарное качество
крольчатина
veterinary and sanitary examination
veterinary and sanitary evaluation
meat
sanitary quality
rabbit
 
Description Кролівництво в нашій країні незаслужено забуте, але воно поза сумнівом залишається однією з найперспективніших галузей українського тваринництва. Кролятина високопоживний дієтичний продукт. Кроляче м’ясо рекомендоване для вживання при самих суворих дієтах, хворим на цукровий діабет, серцево-судинні захворювання та ін. Користь такого м’яса тварини, як кролик величезна, адже в ньому присутня величезна кількість вітамінів – С, групи В, РР, А, Е, мікроелементів – заліза, кобальту, фтору, фосфору, калію, марганцю, а також нікотинової кислоти, лецитину.
Кролиководство в нашей стране незаслуженно забыто, но оно несомненно остается одной из самых перспективных отраслей украинского животноводства. Крольчатина высокопитательный диетический продукт. Кроличье мясо рекомендуется для применения при самых суровых диетах, больным сахарным диабетом, сердечно-сосудистые заболевания и др. Польза такого мяса животного, как кролик огромная, ведь в нем присутствует огромное количество витаминов – С, группы В, РР, А, Е, микроэлементов – железа, кобальта, фтора, фосфора, калия, марганца, а также никотиновой кислоты, лецитина.
Breeding in our country is undeservedly forgotten, but it certainly remains one of the most promising sectors of Ukrainian livestock breeding. Rabbit is a high-nutritional diet. Rabbit meat is recommended for use in the most severe diets, patients with diabetes mellitus, cardiovascular diseases, etc. The benefit of such an animal's meat as a rabbit is enormous, because it contains a huge amount of vitamins – C, B, PP, A, E, microelements – iron, cobalt, fluorine, phosphorus, potassium, manganese, and also nicotinic acid, lecithin.
 
Date 2017-07-20T08:26:39Z
2017-07-20T08:26:39Z
2016
 
Type Conference materials
 
Identifier Скогутовська Л. С. Ветеринарно-санітарна експертиза кролятини залежно від породних особливостей / Л. С. Скогутовська, В. А. Котелевич // Сучасні аспекти лікування і профілактики хвороб тварин : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 24–25 листоп. 2016 р. – Полтава : ШвидкоДРУК, 2016. – С. 110–111.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8046
 
Language uk
 
Publisher Полтавська державна аграрна академія