Запис Детальніше

Порівняльний аналіз якості м’яса кролів залежно від породних особливостей

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльний аналіз якості м’яса кролів залежно від породних особливостей
 
Creator Котелевич, В. А.
Скогутовська, Л. С.
Kotelevich, V.
Scogutovska, L.
Скогутовская, Л. С.
 
Subject ветеринарно-санітарна експертиза
ветеринарно-санітарна оцінка
м’ясо
санітарна якість
кролятина
ветеринарно-санитарная экспертиза
ветеринарно-санитарная оценка
мясо
санитарное качество
крольчатина
veterinary and sanitary examination
veterinary and sanitary evaluation
meat
sanitary quality
rabbit
 
Description Проблема забезпечення населення України екологічно чистою тваринницькою продукцією є особливо актуальною. Посприяти вирішенню цього питання, на нашу думку, може кролятина. Вона займає одне з перших місць серед усіх видів м’яса.
Проблема обеспечения населения Украины экологически чистой животноводческой продукцией является особенно актуальной. Помочь решению этого вопроса, по нашему мнению, может крольчатина. Она занимает одно из первых мест всех видов мяса.
The problem of ensuring the population of Ukraine is environmentally friendly Pure livestock production is particularly relevant. To help solve this issue, in our opinion, can rabbit. It is one of the first places among all types of meat.
 
Date 2017-09-25T08:16:27Z
2017-09-25T08:16:27Z
2016
 
Type Conference materials
 
Identifier Котелевич В. А. Порівняльний аналіз якості м’яса кролів залежно від породних особливостей / В. А. Котелевич, Л. С. Скогутовська // Проблеми заразної та незаразної патології тварин : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 10-річчю каф. паразитології, ветеринарно-санітарної експертизи та зоогігієни, 2–4 листоп. 2016 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – С. 97–99.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8232
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет