Запис Детальніше

Якість та безпека харчових продуктів у Житомирському регіоні

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість та безпека харчових продуктів у Житомирському регіоні
 
Creator Котелевич, В. А.
Kotelevich, V.
 
Subject якість та безпека
м’ясні та молочні продукти
ковбаси
моніторинг
виробництво
качество и безопасность
мясные и молочные продукты
колбасы
мониторинг
производство
quality and safety
meat and dairy products
sausage
monitoring
production
 
Description Актуальність проблеми. У сучасних умовах жорсткої конкурентної боротьби за ринки збуту продукції підприємства розвинутих країн все ширше застосовують ефективний інструмент забезпечення успіху – системи якості, які відповідають визнаним міжнародним вимогам, що містяться у Міжнародних та Європейських стандартах з якості та сертифікації. Основою гарантування безпеки молочної продукції в Україні залишається система моніторингу санітарно небезпечних збудників та залишкових кількостей токсичних речовин. Для усунення ризику небезпек споживача молочної продукції необхідно удосконалювати систему контролю сировини, яку використовують для виготовлення продуктів, за показниками безпеки на всіх етапах виробництва.
Актуальность проблемы. В современных условиях жесткой конкурентной борьбы за рынки сбыта продукции предприятия развитых стран все шире применяют эффективный инструмент обеспечения успеха – системы качества, которые соответствуют признанным международным требованиям, содержащимся в Международных и Европейских стандартах качества и сертификации. Основой обеспечения безопасности молочной продукции в Украине остается система мониторинга санитарно опасных возбудителей и остаточных количеств токсичных веществ. Для устранения риска опасностей потребителя молочной продукции необходимо совершенствовать систему контроля сырья, используемого для изготовления продуктов по показателям безопасности на всех этапах производства.
Relevance of the problem. In today's competitive environment, competitive markets for products from developed countries increasingly use an effective instrument of success – quality systems that meet recognized international requirements in the International and European Quality and Certification Standards. The basis for guaranteeing the safety of dairy products in Ukraine remains the monitoring system of sanitary hazards and residual amounts of toxic substances. In order to eliminate the risk of dangers to the consumer of dairy products, it is necessary to improve the control system of raw materials used for the manufacture of products, according to safety indicators at all stages of production.
 
Date 2017-11-06T10:50:03Z
2017-11-06T10:50:03Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Котелевич В. А. Якість та безпека харчових продуктів у Житомирському регіоні / В. А. Котелевич // Вирішення сучасних проблем у ветеринарній медицині : матеріали II Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 4–5 квіт. 2017 р. – Полтава : Укрпромторгсервіс, 2017. – С. 28–32.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8261
 
Language uk
 
Publisher Полтавська державна аграрна академія; Укрпромторгсервіс