Запис Детальніше

Основи технології виробництва яловичини на промисловій основі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи технології виробництва яловичини на промисловій основі
 
Creator Ткачук, В. П.
Табалюк, Я. В.
Tkachuk, V.
Tabalyuk, Y.
 
Subject яловичина
технологічні операції
виробництво яловичини
говядина
технологические операции
производство говядины
beef
technological operations
production of beef
 
Description Для спеціалізованих господарств із виробництва яловичини характерні вищі середньодобові прирости і менші затрати праці й витрати кормів на одиницю продукції. Розміри спеціалізованих господарств за кількістю поголів’я коливаються від 1,5 до 15 тис. голів молодняку великої рогатої худоби, а за обсягом виробництва м’яса – від 100 до 3500 т за рік.
Для специализированных хозяйств из производства говядины характерные более высокие среднесуточные приросты и меньшие затраты труда и затраты кормов на единицу продукции. Размеры специализированных хозяйств за количеством поголовья колеблются от 1,5 до 15 тыс. молодняка крупного рогатого скота, а по объему производства мяса – от 100 до 3500 т за год.
For the specialized economies from the production of beef characteristic higher average daily increases and less expenses of labour and expense of forage are on unit of products. The sizes of the specialized economies after the amount of population hesitate from 1,5 to 15 thousand chairmen to the sapling/pl of cattle, and on a production of meat volume – from 100 to 3500 t for a year.
 
Date 2017-06-09T11:20:42Z
2017-06-09T11:20:42Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Ткачук В. П. Основи технології виробництва яловичини на промисловій основі / В. П. Ткачук, Я. В. Табалюк // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : наук.-теорет. зб. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 6. – С. 79–82.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7901
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет