Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ ВТФ «Мар’ян» м. Житомир
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ ВТФ «Мар’ян» м. Житомир
|
|
Creator |
Вербельчук, Т. В.
Кошлань, Ю. О. Verbelchuk, T. Koshlan, Yu. |
|
Subject |
ковбасні вироби
технологія виробництва м’ясна сировина колбасные изделия технология производства мясное сырье sausages production technology raw meat |
|
Description |
Ковбасні вироби відносять до числа найбільш розповсюджених видів м’ясопродуктів. Асортимент ковбасних виробів дуже великий і включає варені, напівкопчені, копчені, сирокопчені, субпродуктові ковбаси і вироби із свинини і яловичини.
Колбасные изделия относят к числу наиболее распространенных видов мясопродуктов. Ассортимент колбасных изделий очень велик и включает вареные, полукопченые, копченые, сырокопченые, субпродуктовые колбасы и изделия из свинины и говядины. Sausage products attribute to the number of the most widespread kinds types meat.The range of sausages is very large and includes sausages,sausage, smoked sausage, sausage and products from pork and beef. |
|
Date |
2017-06-09T11:42:34Z
2017-06-09T11:42:34Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вербельчук Т. В. Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ ВТФ «Мар’ян» м. Житомир / Т. В. Вербельчук, Ю. О. Кошлань // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : наук.-теорет. зб. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 6. – С. 123–124.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7905 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|