Запис Детальніше

Вміст амінокислот у зерні сортів і ліній пшениць в умовах органічного виробництва

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вміст амінокислот у зерні сортів і ліній пшениць в умовах органічного виробництва
 
Creator Господаренко, Г. М.
Любич, В. В.
Hospodarenko, G.
Lubich, V.
 
Subject якість зерна
амінокислотний склад
сорти пшениці
 
Description Сорт – основний елемент органічного виробництва, оскільки мають різну реакцію на біотичні та абіотичні чинники навколишнього природного середовища. Сучасні сорти пшениці характеризуються високим потенціалом урожайності зерна, проте вміст білка не завжди відповідає оптимальному показнику. Відомо, що зерно малопоширених видів пшениць та ліній, отриманих гібридизацією з ними, має вищий вміст білка збалансований за амінокислотним складом. Тому вивчення амінокислотного складу зерна сортів і ліній пшениць актуальне.
 
Date 2018-01-31T10:26:12Z
2018-01-31T10:26:12Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Господаренко Г. М. Вміст амінокислот у зерні сортів і ліній пшениць в умовах органічного виробництва / Г. М. Господаренко, В. В. Любич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 27–32.
978-966-8706-89-9
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8444
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет