Вміст амінокислот у зерні сортів і ліній пшениць в умовах органічного виробництва
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вміст амінокислот у зерні сортів і ліній пшениць в умовах органічного виробництва
|
|
Creator |
Господаренко, Г. М.
Любич, В. В. Hospodarenko, G. Lubich, V. |
|
Subject |
якість зерна
амінокислотний склад сорти пшениці |
|
Description |
Сорт – основний елемент органічного виробництва, оскільки мають різну реакцію на біотичні та абіотичні чинники навколишнього природного середовища. Сучасні сорти пшениці характеризуються високим потенціалом урожайності зерна, проте вміст білка не завжди відповідає оптимальному показнику. Відомо, що зерно малопоширених видів пшениць та ліній, отриманих гібридизацією з ними, має вищий вміст білка збалансований за амінокислотним складом. Тому вивчення амінокислотного складу зерна сортів і ліній пшениць актуальне.
|
|
Date |
2018-01-31T10:26:12Z
2018-01-31T10:26:12Z 2017 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Господаренко Г. М. Вміст амінокислот у зерні сортів і ліній пшениць в умовах органічного виробництва / Г. М. Господаренко, В. В. Любич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 27–32.
978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8444 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|