Запис Детальніше

Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів
 
Creator Бобер, А. В.
Проценко, Л. В.
Bober, A.
Protsenko, L.
 
Subject сорти хмелю
біохімія хмелю
дегустаційна оцінка хмелю
переробка хмелю
 
Description Хміль та продукти його переробки (хмелепродукти) – найбільш дорога і дефіцитна сировина, що використовується під час виробництва пива.
 
Date 2018-01-31T10:21:09Z
2018-01-31T10:21:09Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Бобер А. В. Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів / А. В. Бобер, Л. В. Проценко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 49–53.
978-966-8706-89-9
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8442
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет