Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів
|
|
Creator |
Бобер, А. В.
Проценко, Л. В. Bober, A. Protsenko, L. |
|
Subject |
сорти хмелю
біохімія хмелю дегустаційна оцінка хмелю переробка хмелю |
|
Description |
Хміль та продукти його переробки (хмелепродукти) – найбільш дорога і дефіцитна сировина, що використовується під час виробництва пива.
|
|
Date |
2018-01-31T10:21:09Z
2018-01-31T10:21:09Z 2017 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Бобер А. В. Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів / А. В. Бобер, Л. В. Проценко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 49–53.
978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8442 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|