Розвиток буряківництва в контексті поширення органічного виробництва
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розвиток буряківництва в контексті поширення органічного виробництва
|
|
Creator |
Томашевська, О. А.
Tomashevska, O. |
|
Subject |
органічний цукор
культура землеробства бурякова галузь |
|
Description |
Актуальність дослідження проблем розвитку виробництва цукрових буряків в Україні обумовлюється, в першу чергу, важливістю продукту його переробки – цукру та наявністю постійного попиту на нього. Так, за даними Міжнародної організації цукру (ISO), у 2015-2016 цукровому сезоні вперше за останні п’ять років виник дефіцит цукру в світі – в межах 2,5 млн т. Експерти прогнозують, що в 2016-2017 маркетинговому році дефіцит сягне 6,2-8,5 млн т. Хоча органічний цукровий буряк і цукор із нього в Україні поки що не виробляється, проте, в контексті стрімкого розвитку органічного сільськогосподарського виробництва, певні перспективи існують.
|
|
Date |
2018-01-31T10:23:51Z
2018-01-31T10:23:51Z 2017 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Томашевська О. А. Розвиток буряківництва в контексті поширення органічного виробництва / О. А. Томашевська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 62–66.
978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8443 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|