Запис Детальніше

Розвиток буряківництва в контексті поширення органічного виробництва

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток буряківництва в контексті поширення органічного виробництва
 
Creator Томашевська, О. А.
Tomashevska, O.
 
Subject органічний цукор
культура землеробства
бурякова галузь
 
Description Актуальність дослідження проблем розвитку виробництва цукрових буряків в Україні обумовлюється, в першу чергу, важливістю продукту його переробки – цукру та наявністю постійного попиту на нього. Так, за даними Міжнародної організації цукру (ISO), у 2015-2016 цукровому сезоні вперше за останні п’ять років виник дефіцит цукру в світі – в межах 2,5 млн т. Експерти прогнозують, що в 2016-2017 маркетинговому році дефіцит сягне 6,2-8,5 млн т. Хоча органічний цукровий буряк і цукор із нього в Україні поки що не виробляється, проте, в контексті стрімкого розвитку органічного сільськогосподарського виробництва, певні перспективи існують.
 
Date 2018-01-31T10:23:51Z
2018-01-31T10:23:51Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Томашевська О. А. Розвиток буряківництва в контексті поширення органічного виробництва / О. А. Томашевська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 62–66.
978-966-8706-89-9
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8443
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет