Особливості бухгалтерського обліку в умовах органічного виробництва продукції рослинництва
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості бухгалтерського обліку в умовах органічного виробництва продукції рослинництва
|
|
Creator |
Суліменко, Л. А.
Киян, А. В. Sulimenko, L. Kyian, A. |
|
Subject |
собівартість продукції
органічна продукція первинний облік |
|
Description |
Ефективність управління виробничою діяльністю аграрних підприємств в умовах ринкових відносин залежить від рівня інформаційного забезпечення керівників та спеціалістів. Собівартість продукції, як один із важливих показників ефективності виробництва, залежить як від понесених витрат і кількості одержаної продукції, так і від методики її визначення. Разом з тим важливим питанням є підвищення вимог до якості сільськогосподарської продукції у зв’язку із забрудненням довкілля, застосуванням агрохімікатів при виробництві продукції. В свою чергу, зростання екологічної свідомості населення щодо виробництва якісної, безпечної та корисної продукції вимагає появи ринку сертифікованого процесу виробництва та маркованої органічної продукції та забезпечує мінімізацію шкоди довкіллю.
|
|
Date |
2018-01-31T08:37:16Z
2018-01-31T08:37:16Z 2017 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Суліменко Л. А. Особливості бухгалтерського обліку в умовах органічного виробництва продукції рослинництва / Л. А. Суліменко, А. В. Киян // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 346–351.
978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8422 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|