Запис Детальніше

Особливості бухгалтерського обліку в умовах органічного виробництва продукції рослинництва

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості бухгалтерського обліку в умовах органічного виробництва продукції рослинництва
 
Creator Суліменко, Л. А.
Киян, А. В.
Sulimenko, L.
Kyian, A.
 
Subject собівартість продукції
органічна продукція
первинний облік
 
Description Ефективність управління виробничою діяльністю аграрних підприємств в умовах ринкових відносин залежить від рівня інформаційного забезпечення керівників та спеціалістів. Собівартість продукції, як один із важливих показників ефективності виробництва, залежить як від понесених витрат і кількості одержаної продукції, так і від методики її визначення. Разом з тим важливим питанням є підвищення вимог до якості сільськогосподарської продукції у зв’язку із забрудненням довкілля, застосуванням агрохімікатів при виробництві продукції. В свою чергу, зростання екологічної свідомості населення щодо виробництва якісної, безпечної та корисної продукції вимагає появи ринку сертифікованого процесу виробництва та маркованої органічної продукції та забезпечує мінімізацію шкоди довкіллю.
 
Date 2018-01-31T08:37:16Z
2018-01-31T08:37:16Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Суліменко Л. А. Особливості бухгалтерського обліку в умовах органічного виробництва продукції рослинництва / Л. А. Суліменко, А. В. Киян // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 346–351.
978-966-8706-89-9
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8422
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет