Запис Детальніше

Фактори та особливості ціноутворення на органічну продукцію

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фактори та особливості ціноутворення на органічну продукцію
 
Creator Кільніцька, О. С.
Соколова, А. О.
Kilnitska, O.
Sokolova, A.
 
Subject органічне виробництво
цінова політика
собівартість
 
Description Зважаючи на те, що вітчизняне сільське господарство є визначальною галуззю у забезпечені населення харчовими продуктами, питання екологічної безпечності мають першочергове значення. Державною цільовою програмою розвитку українського села на період до 2015 року визначено стратегічний напрям формування агроекологічного іміджу України. В межах цього напряму, Програмою було передбачено сприяти ціноутворенню, з урахуванням екологічності продукції. Значний науково-практичний інтерес щодо ціноутворення на екопродукцію обумовлено тим, що розвиток органічного виробництва визначено Кабінетом Міністрів України одним з головних пріоритетів роботи Міністерства аграрної політики та продовольства на 2017 рік. Органічне виробництво розвивається в Україні шаленими темпами, за п’ять років приріст склав 90 %.
 
Date 2018-01-31T08:51:43Z
2018-01-31T08:51:43Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Кільніцька О. С. Фактори та особливості ціноутворення на органічну продукцію / О. С. Кільніцька, А. О. Соколова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 358–363.
978-966-8706-89-9
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8426
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет