Фактори та особливості ціноутворення на органічну продукцію
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фактори та особливості ціноутворення на органічну продукцію
|
|
Creator |
Кільніцька, О. С.
Соколова, А. О. Kilnitska, O. Sokolova, A. |
|
Subject |
органічне виробництво
цінова політика собівартість |
|
Description |
Зважаючи на те, що вітчизняне сільське господарство є визначальною галуззю у забезпечені населення харчовими продуктами, питання екологічної безпечності мають першочергове значення. Державною цільовою програмою розвитку українського села на період до 2015 року визначено стратегічний напрям формування агроекологічного іміджу України. В межах цього напряму, Програмою було передбачено сприяти ціноутворенню, з урахуванням екологічності продукції. Значний науково-практичний інтерес щодо ціноутворення на екопродукцію обумовлено тим, що розвиток органічного виробництва визначено Кабінетом Міністрів України одним з головних пріоритетів роботи Міністерства аграрної політики та продовольства на 2017 рік. Органічне виробництво розвивається в Україні шаленими темпами, за п’ять років приріст склав 90 %.
|
|
Date |
2018-01-31T08:51:43Z
2018-01-31T08:51:43Z 2017 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Кільніцька О. С. Фактори та особливості ціноутворення на органічну продукцію / О. С. Кільніцька, А. О. Соколова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 358–363.
978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8426 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|