Використання методу соціологічних досліджень при вивченні попиту на органічну продукцію вітчизняних сільськогосподарських товаровиробників
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання методу соціологічних досліджень при вивченні попиту на органічну продукцію вітчизняних сільськогосподарських товаровиробників
|
|
Creator |
Лесь, А. В.
Ращенко, А. В. Les, A. Rashchenko, A. |
|
Subject |
харчова промисловість
споживачі шкідливі речовини |
|
Description |
Незадовільний рівень екологічної безпеки харчування населення України потенційно має породжувати у споживачів потреби в екологічно безпечній продукції. Задоволення екологічно орієнтованих потреб споживачів не можливе без забезпечення їх органічними продуктами харчування. Однак, наразі вітчизняний ринок органічної продукції є вкрай незначним, порівняно із більшістю країн Європи. Очевидною є необхідність дослідження ставлення населення до органічної продукції та відокремлення чинників, що визначають їх попит. Тому вивчення особливостей поведінки споживачів сільськогосподарської продукції, зокрема викликаних екологічним чинниками, є актуальним.
|
|
Date |
2018-01-31T09:02:47Z
2018-01-31T09:02:47Z 2017 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Лесь А. В. Використання методу соціологічних досліджень при вивченні попиту на органічну продукцію вітчизняних сільськогосподарських товаровиробників / А. В. Лесь, А. В. Ращенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 384–390.
978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8431 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|