Органічне виробництво як складова екологічної та продовольчої безпеки України
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Органічне виробництво як складова екологічної та продовольчої безпеки України
|
|
Creator |
Мартинюк, А. О.
Martyniuk, A. |
|
Subject |
екологічна сировина
аграрний сектор продовольча безпека |
|
Description |
В умовах глобалізації процесів цивілізаційного зростання в контексті сталого планетарного розвитку нині дедалі виразніше постає питання навіть не про те, що сучасне людство залишить прийдешнім поколінням, а про кількість народонаселення і його фізичне здоров'я, а також про можливість існування людства взагалі. Не останню роль у цьому відіграє якість та безпека сільськогосподарської продукції як один з основних чинників забезпечення природних потреб людини у відтворенні біоенергетичного балансу. Тому на сучасному етапі розвитку аграрного сектора економіки ступінь продовольчої та екологічної безпеки істотно обумовлено альтернативними технологіями в галузі сільського господарства та збереженням природних ресурсів агросфери. Нині серед таких систем найбільший розвиток одержало органічне сільське господарство, що практикується на комерційному рівні в багатьох країнах світу.
|
|
Date |
2018-01-31T09:23:50Z
2018-01-31T09:23:50Z 2017 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Мартинюк А. О. Органічне виробництво як складова екологічної та продовольчої безпеки України / А. О. Мартинюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 398–401.
978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8435 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|