Запис Детальніше

Органічне виробництво як складова екологічної та продовольчої безпеки України

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Органічне виробництво як складова екологічної та продовольчої безпеки України
 
Creator Мартинюк, А. О.
Martyniuk, A.
 
Subject екологічна сировина
аграрний сектор
продовольча безпека
 
Description В умовах глобалізації процесів цивілізаційного зростання в контексті сталого планетарного розвитку нині дедалі виразніше постає питання навіть не про те, що сучасне людство залишить прийдешнім поколінням, а про кількість народонаселення і його фізичне здоров'я, а також про можливість існування людства взагалі. Не останню роль у цьому відіграє якість та безпека сільськогосподарської продукції як один з основних чинників забезпечення природних потреб людини у відтворенні біоенергетичного балансу. Тому на сучасному етапі розвитку аграрного сектора економіки ступінь продовольчої та екологічної безпеки істотно обумовлено альтернативними технологіями в галузі сільського господарства та збереженням природних ресурсів агросфери. Нині серед таких систем найбільший розвиток одержало органічне сільське господарство, що практикується на комерційному рівні в багатьох країнах світу.
 
Date 2018-01-31T09:23:50Z
2018-01-31T09:23:50Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Мартинюк А. О. Органічне виробництво як складова екологічної та продовольчої безпеки України / А. О. Мартинюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 398–401.
978-966-8706-89-9
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8435
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет