Практичні аспекти виробництва органічної продукції птахівництва
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Практичні аспекти виробництва органічної продукції птахівництва
|
|
Creator |
Шуляр, А. Л.
Shular, A. |
|
Subject |
органічна курятина
курячі яйця органічне господарство |
|
Description |
У сільському господарстві України органічне виробництво вже довгий час є однією з ТОП-тем. У країнах ЄС виробництво органічних курячих яєць починає займати все більшу частку ринку. Так, у Швейцарії органічні яйця займають близько 20 % ринку, а у Німеччині, Франції, та Австрії – понад 10 %. Варто зазначити, що органічне м'ясо займає невеликі частки ринку через велику націнку виробників.
|
|
Date |
2018-02-01T09:10:17Z
2018-02-01T09:10:17Z 2017 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Шуляр А. Л. Практичні аспекти виробництва органічної продукції птахівництва / А. Л. Шуляр // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 138–142.
978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8462 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|