Запис Детальніше

Практичні аспекти виробництва органічної продукції птахівництва

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Практичні аспекти виробництва органічної продукції птахівництва
 
Creator Шуляр, А. Л.
Shular, A.
 
Subject органічна курятина
курячі яйця
органічне господарство
 
Description У сільському господарстві України органічне виробництво вже довгий час є однією з ТОП-тем. У країнах ЄС виробництво органічних курячих яєць починає займати все більшу частку ринку. Так, у Швейцарії органічні яйця займають близько 20 % ринку, а у Німеччині, Франції, та Австрії – понад 10 %. Варто зазначити, що органічне м'ясо займає невеликі частки ринку через велику націнку виробників.
 
Date 2018-02-01T09:10:17Z
2018-02-01T09:10:17Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Шуляр А. Л. Практичні аспекти виробництва органічної продукції птахівництва / А. Л. Шуляр // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 138–142.
978-966-8706-89-9
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8462
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет