Запис Детальніше

Якість та безпечність молока, виробленого у фермерських господарствах

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість та безпечність молока, виробленого у фермерських господарствах
 
Creator Фурман, С. В.
Лісогурська, Д. В.
Лігоміна, І. П.
Лісогурська, О. В.
Furman, S.
Lisohurska, D.
Lihomina, I.
Lisogurska, О.
 
Subject проби молока
лабораторні дослідження
умови утримання
 
Description Основними товаровиробниками сільськогосподарської продукції в Україні є сільськогосподарські підприємства та малі господарства. До малих форм господарювання належать господарства населення та фермерські господарства. Останнім часом їх значення в аграрній сфері зростає і не дивлячись на існування проблем, вони є важливими товаровиробниками сільськогосподарської продукції, в тому числі і виробництва молока. Тому ми поставили перед собою мету зробити оцінку якості та безпечності молока, виробленого у фермерських господарствах.
 
Date 2018-02-01T09:45:56Z
2018-02-01T09:45:56Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Якість та безпечність молока, виробленого у фермерських господарствах / С. В. Фурман, Д. В. Лісогурська, І. П. Лігоміна, О. В. Лісогурська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 142–146.
978-966-8706-89-9
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8469
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет