Запис Детальніше

Особливості ведення органічного свинарства в Україні

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості ведення органічного свинарства в Україні
 
Creator Шуляр, А. Л.
Андрійчук, В. Ф.
Ковальчук, І. В.
Shular, A.
Andriichuk, V.
Kovalchuk, I.
 
Subject безпека харчових продуктів
утримання свиней
норми годівлі
 
Description Стрімка інтенсифікація виробництва і гонитва за вищими показниками продуктивності мають не тільки позитивні ефекти (пропозиція більшої кількості продукції, ефективне використання земельних, трудових та інших ресурсів), але і певні негативні наслідки. До мінусів сучасного інтенсивного тваринництва відносять: методи годівлі та ветеринарного супроводу, що обумовлюють наявність шкідливих для організму людини речовин у готовій продукції; неетичні методи утримання тварин, які призводять до порушень у інших фізичного розвитку та стресового стану; накопичення великих обсягів органічних відходів. Вирішення вказаних проблем на засадах органічного виробництва вимагає проведення додаткових організаційних заходів, суттєве збільшення матеріальних і фінансових витрат, підвищення рівня кваліфікації персоналу.
 
Date 2018-02-01T09:14:03Z
2018-02-01T09:14:03Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Шуляр А. Л. Особливості ведення органічного свинарства в Україні / А. Л. Шуляр, В. Ф. Андрійчук, І. В. Ковальчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 146–149.
978-966-8706-89-9
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8463
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет