Особливості ведення органічного свинарства в Україні
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості ведення органічного свинарства в Україні
|
|
Creator |
Шуляр, А. Л.
Андрійчук, В. Ф. Ковальчук, І. В. Shular, A. Andriichuk, V. Kovalchuk, I. |
|
Subject |
безпека харчових продуктів
утримання свиней норми годівлі |
|
Description |
Стрімка інтенсифікація виробництва і гонитва за вищими показниками продуктивності мають не тільки позитивні ефекти (пропозиція більшої кількості продукції, ефективне використання земельних, трудових та інших ресурсів), але і певні негативні наслідки. До мінусів сучасного інтенсивного тваринництва відносять: методи годівлі та ветеринарного супроводу, що обумовлюють наявність шкідливих для організму людини речовин у готовій продукції; неетичні методи утримання тварин, які призводять до порушень у інших фізичного розвитку та стресового стану; накопичення великих обсягів органічних відходів. Вирішення вказаних проблем на засадах органічного виробництва вимагає проведення додаткових організаційних заходів, суттєве збільшення матеріальних і фінансових витрат, підвищення рівня кваліфікації персоналу.
|
|
Date |
2018-02-01T09:14:03Z
2018-02-01T09:14:03Z 2017 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Шуляр А. Л. Особливості ведення органічного свинарства в Україні / А. Л. Шуляр, В. Ф. Андрійчук, І. В. Ковальчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 146–149.
978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8463 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|