Запис Детальніше

Особливості переробки органічної продукції

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості переробки органічної продукції
 
Creator Кальчук, Л. А.
Трохименко, В. З.
Kalchuk, L.
Trohimenko, V.
 
Subject органічні методи землеробства
органічні інгредієнти
органічні стандарти
 
Description Останнім часом одним з найбільш актуальних питань у галузі управління якістю є забезпечення якості харчової продукції. Вимоги споживачів у цій сфері більш суворі, ніж в інших галузях промисловості, оскільки від складу, якості приготування, дотримання технології виробництва, переробки, зберігання, упаковки, транспортування такої продукції залежать здоров'я, фізичне благополуччя і життя кожної людини.
 
Date 2018-02-01T09:36:27Z
2018-02-01T09:36:27Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Кальчук Л. А. Особливості переробки органічної продукції / Л. А. Кальчук, В. З. Трохименко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 155–159.
978-966-8706-89-9
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8467
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет