Запис Детальніше

Особливості виробництва органічного молока

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості виробництва органічного молока
 
Creator Шуляр, А. Л.
Ткачук, В. П.
Омелькович, С. П.
Shular, A.
Tkachuk, V.
Omelkovych, S.
 
Subject органічні корми
сертифікація сільськогосподарської продукції
охорона здоров’я тварин
 
Description Ринок органічної продукції вже близько двох десятиріч є одним з найбільш динамічних ринків продовольства у світі й стає популярною альтернативою споживанню традиційної продукції. Попит на органічну продукцію у країнах Європейського Союзу вдвічі перевищує пропозицію, тому значні її обсяги з великим успіхом експортуються у ці країни для подальшої переробки та споживання, а українські органічні експортери продовжують бути одними з найважливіших постачальників на міжнародній арені.
 
Date 2018-02-01T09:20:38Z
2018-02-01T09:20:38Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Шуляр А. Л. Особливості виробництва органічного молока / А. Л. Шуляр, В. П. Ткачук, С. П. Омелькович // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 160–164.
978-966-8706-89-9
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8464
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет