Перспективи розвитку виробництва органічної гречки
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи розвитку виробництва органічної гречки
|
|
Creator |
Мірзоєва, Т. В.
Mirzoeva, T. |
|
Subject |
органічне виробництво
асоціація виробників гречки потенціал гречки |
|
Description |
Традиційною для нашого населення та й для всіх слов’ян у цілому круп’яною культурою з давніх давен є гречка. Нині найбільше гречки вирощують у Росії, Китаї та Україні. Щорічно українці з’їдають 155-180 тис. т гречки. Проте в останні роки ситуація на вітчизняному ринку гречки через певні складнощі привертає прискіпливу увагу як науковців, так і практиків.
|
|
Date |
2018-01-31T11:11:37Z
2018-01-31T11:11:37Z 2017 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Мірзоєва Т. В. Перспективи розвитку виробництва органічної гречки / Т. В. Мірзоєва // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 91–95.
978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8454 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|