Запис Детальніше

Перспективи розвитку виробництва органічної гречки

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи розвитку виробництва органічної гречки
 
Creator Мірзоєва, Т. В.
Mirzoeva, T.
 
Subject органічне виробництво
асоціація виробників гречки
потенціал гречки
 
Description Традиційною для нашого населення та й для всіх слов’ян у цілому круп’яною культурою з давніх давен є гречка. Нині найбільше гречки вирощують у Росії, Китаї та Україні. Щорічно українці з’їдають 155-180 тис. т гречки. Проте в останні роки ситуація на вітчизняному ринку гречки через певні складнощі привертає прискіпливу увагу як науковців, так і практиків.
 
Date 2018-01-31T11:11:37Z
2018-01-31T11:11:37Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Мірзоєва Т. В. Перспективи розвитку виробництва органічної гречки / Т. В. Мірзоєва // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 91–95.
978-966-8706-89-9
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8454
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет