Запис Детальніше

Роль органічного виробництва у формуванні якості і безпеки харчової продукції у Житомирському регіоні

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль органічного виробництва у формуванні якості і безпеки харчової продукції у Житомирському регіоні
 
Creator Котелевич, В. А.
Kotelevych, V.
 
Subject показники безпеки
кролівництво
якісні показники м’яса
 
Description В час швидкого розвитку інформаційних технологій, комп’ютеризацій, час інтернету та інтенсивного розвитку промисловості, значно зростає роль сільського господарства, оскільки існує щоденна потреба в харчуванні і особливо споживання продуктів, які вирощуються і виробляються за безпечними технологіями. Виробництво безпечних продуктів харчування належної якості, що є складовою безпеки життя населення – одне з основних і пріоритетних завдань агропромислового комплексу України. Адже забруднення навколишнього середовища антропогенного походження на початок ХХІ ст. досягло такого масштабу, що почало становити небезпеку для існування людини як біологічного виду. Тому метою наших досліджень є визначення якості та безпечності продуктів тваринного та рослинного походження, харчових продуктів, підконтрольних ветеринарній службі, і кормів, інформування споживачів про ризики, пов’язані із вживанням низькоякісних продуктів тваринного походження, використанням кормів, що містять залишки ветеринарних препаратів та забруднюючих речовин, а також розширення ринків збуту вітчизняної сільськогосподарської продукції.
 
Date 2018-02-01T09:41:11Z
2018-02-01T09:41:11Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Котелевич В. А. Роль органічного виробництва у формуванні якості і безпеки харчової продукції у Житомирському регіоні / В. А. Котелевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 169–172.
978-966-8706-89-9
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8468
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет