Запис Детальніше

Вимоги до органічного рибництва в Україні та світі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вимоги до органічного рибництва в Україні та світі
 
Creator Слюсаренко, Ю. Л.
Slyusarenko, Yu.
 
Subject органічний сертифікат
органічна аквакультура
забруднення акваторії
 
Description Нині рибництво стало особливо популярним, оскільки попит на морепродукти зростає щороку. При цьому вимоги споживачів щодо риби та морепродуктів з кожним роком стають усе суворішими. Кожен прагне дбати про своє здоров’я та навколишнє середовище, яке ми залишимо у спадок нашим нащадкам. Тому актуальною є тема органічного рибництва й аквакультури. Виробники поступово переходять до органічних методів виробництва, пропонуючи на ринок якісний продукт та зменшуючи вплив аквакультури на навколишнє середовище.
 
Date 2018-02-02T10:25:14Z
2018-02-02T10:25:14Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Слюсаренко Ю. Л. Вимоги до органічного рибництва в Україні та світі / Ю. Л. Слюсаренко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 172–176.
978-966-8706-89-9
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8481
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет