Запис Детальніше

Антиоксидантна активність меду та бджолиного обніжжя соняшника

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Антиоксидантна активність меду та бджолиного обніжжя соняшника
 
Creator Діхтяр, О. О.
Кривий, М. М.
Dikhtiar, O.
Kryvyi, M.
 
Subject природні антиоксиданти
продукти бджільництва
техногенне забруднення
 
Description Антиоксиданти – це сполуки природного або штучного походження, які зв’язують зайві вільні радикали, перешкоджають прискореному окисненню ліпідів і утворенню небажаних продуктів окиснення.
 
Date 2018-02-02T13:51:00Z
2018-02-02T13:51:00Z
2017
 
Type Conference materials
 
Identifier Діхтяр О. О. Антиоксидантна активність меду та бджолиного обніжжя соняшника / О. О. Діхтяр, М. М. Кривий // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 208–210.
978-966-8706-89-9
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8488
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет