Антиоксидантна активність меду та бджолиного обніжжя соняшника
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Антиоксидантна активність меду та бджолиного обніжжя соняшника
|
|
Creator |
Діхтяр, О. О.
Кривий, М. М. Dikhtiar, O. Kryvyi, M. |
|
Subject |
природні антиоксиданти
продукти бджільництва техногенне забруднення |
|
Description |
Антиоксиданти – це сполуки природного або штучного походження, які зв’язують зайві вільні радикали, перешкоджають прискореному окисненню ліпідів і утворенню небажаних продуктів окиснення.
|
|
Date |
2018-02-02T13:51:00Z
2018-02-02T13:51:00Z 2017 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Діхтяр О. О. Антиоксидантна активність меду та бджолиного обніжжя соняшника / О. О. Діхтяр, М. М. Кривий // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 208–210.
978-966-8706-89-9 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8488 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|