Основи харчування. Теорія та практичні застосування
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основи харчування. Теорія та практичні застосування
|
|
Creator |
Власенко, Т. В.
Грибан, Г. П. Грибан, Н. Г. Денисовець, А. П. Дзензелюк, Д. О. Єловець, О. І. Зорнік, В. Р. Канділов, І. Ю. Москаленко, О. А. Ободзінська, О. В. Опанасюк, Ф. Г. Пантус, О. О. Пилипчук, П. Б. Плотіцин, К. В. Сергеєва, Н. Ю. Скорий, О. С. Сметаннікова, Т. В. Ткаченко, П. П. Vlasenko, T. Griban, G. Griban, N. Denysovets, A. Dzenzeluk, D. Elovets, O. Zornik, V. Kandilov, I. Moskalenko, O. Obodzinska, O. Opanasyuk, F. Pantus, O. Pilipchuk, P. Plotitsyn, K. Sergeyeva, N. Skoryi, O. Smetannikova, T. Tkachenko, P. Денисовец, А. П. Дзензелюк, Д. А. Еловец, А. И. Зорник, В. Р. Кандилов, И. Ю. Москаленко, А. А. Ободзинская, О. В. Пантус, Е. А. Плотицын, К. В. Сергеева, Н. Ю. Скорый, О. С. Сметанникова, Т. В. |
|
Subject |
концепція харчування
життєдіяльність вуглеводи жири білки вітаміни мінеральні речовини біогенні забруднення техногенні забруднення радіонуклідне забруднення екологія харчування навколишнє середовище харчові добавки генетично модифіковані продукти харчовий раціон спортивне харчування концепция питания жизнедеятельность углеводы жиры белки витамины минеральные вещества биогенные загрязнения техногенные загрязнения радионуклидное загрязнение экология питания окружающая среда пищевые добавки генетически модифицированные продукты пищевой рацион спортивное питание concept of nutrition livelihoods carbohydrates fats proteins vitamins minerals nutrient pollution industrial pollution radionuclide pollution food ecology the environment nutritional supplements genetically modified foods diet sports nutrition |
|
Description |
У книзі на сучасному науковому рівні викладені теоретичні та практичні аспекти харчування студентської молоді у різних умовах життєдіяльності та під час активних занять фізичною культурою і спортом. Особливу увагу приділено питанням скотрофології, подано дані про харчову та біологічну цінність продуктів, їх збалансованість у харчовому раціоні студентів. У книгу включені питання харчування, які найбільше цікавлять студентську молодь. Книга є цінною для студентів вищих навчальних закладів та викладачів, а також для студентів, які вивчають курси: «Безпека життєдіяльності», «Основи екологічних знань», «Екологія людини», «Товарознавство продовольчих товарів» та всіх, хто цікавиться проблемами сучасного харчування.
В книге на современном научном уровне изложены теоретические и практические аспекты питания студенческой молодежи в различных условиях жизнедеятельности и во время активных занятий физической культурой и спортом. Особое внимание уделено вопросам экотрофологии, представлены данные о пищевой и биологической ценности продуктов, их сбалансированности в пищевом рационе студентов. В книгу включены вопросы питания, которые больше всего интересуют студенческую молодежь. Книга является ценной для студентов высших учебных заведений и преподавателей, а также для студентов, изучающих курсы «Безопасность жизнедеятельности», «Основы экологических знаний», «Экология человека», «Товароведение продовольственных товаров» и всех, кто интересуется проблемами современного питания. In the book on the modern scientific level, the theoretical and practical aspects of nutrition of student youth in different conditions of life and during active physical education and sports training are described. Particular attention is paid to the issues of cattrophy, data on the nutritional and biological value of products, their balance in the diet of students. The book includes nutritional issues that are of interest to student youth. The book is valuable for students of higher education institutions and teachers, as well as for students studying the courses: «Safety of life», «Fundamentals of environmental knowledge», «Human ecology», «Commodity study of foodstuffs» and everyone who is interested in modern nutrition issues. |
|
Date |
2018-03-28T11:38:53Z
2018-03-28T11:38:53Z 2010 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Основи харчування. Теорія та практичні застосування / Т. В. Власенко, Г. П. Грибан, Н. Г. Грибан [та ін.] ; за ред. Г. П. Грибана. – Житомир : Рута, 2010. – 882 с.
978-617-581-012-5 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8671 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|