Запис Детальніше

Основи харчування. Теорія та практичні застосування

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи харчування. Теорія та практичні застосування
 
Creator Власенко, Т. В.
Грибан, Г. П.
Грибан, Н. Г.
Денисовець, А. П.
Дзензелюк, Д. О.
Єловець, О. І.
Зорнік, В. Р.
Канділов, І. Ю.
Москаленко, О. А.
Ободзінська, О. В.
Опанасюк, Ф. Г.
Пантус, О. О.
Пилипчук, П. Б.
Плотіцин, К. В.
Сергеєва, Н. Ю.
Скорий, О. С.
Сметаннікова, Т. В.
Ткаченко, П. П.
Vlasenko, T.
Griban, G.
Griban, N.
Denysovets, A.
Dzenzeluk, D.
Elovets, O.
Zornik, V.
Kandilov, I.
Moskalenko, O.
Obodzinska, O.
Opanasyuk, F.
Pantus, O.
Pilipchuk, P.
Plotitsyn, K.
Sergeyeva, N.
Skoryi, O.
Smetannikova, T.
Tkachenko, P.
Денисовец, А. П.
Дзензелюк, Д. А.
Еловец, А. И.
Зорник, В. Р.
Кандилов, И. Ю.
Москаленко, А. А.
Ободзинская, О. В.
Пантус, Е. А.
Плотицын, К. В.
Сергеева, Н. Ю.
Скорый, О. С.
Сметанникова, Т. В.
 
Subject концепція харчування
життєдіяльність
вуглеводи
жири
білки
вітаміни
мінеральні речовини
біогенні забруднення
техногенні забруднення
радіонуклідне забруднення
екологія харчування
навколишнє середовище
харчові добавки
генетично модифіковані продукти
харчовий раціон
спортивне харчування
концепция питания
жизнедеятельность
углеводы
жиры
белки
витамины
минеральные вещества
биогенные загрязнения
техногенные загрязнения
радионуклидное загрязнение
экология питания
окружающая среда
пищевые добавки
генетически модифицированные продукты
пищевой рацион
спортивное питание
concept of nutrition
livelihoods
carbohydrates
fats
proteins
vitamins
minerals
nutrient pollution
industrial pollution
radionuclide pollution
food ecology
the environment
nutritional supplements
genetically modified foods
diet
sports nutrition
 
Description У книзі на сучасному науковому рівні викладені теоретичні та практичні аспекти харчування студентської молоді у різних умовах життєдіяльності та під час активних занять фізичною культурою і спортом. Особливу увагу приділено питанням скотрофології, подано дані про харчову та біологічну цінність продуктів, їх збалансованість у харчовому раціоні студентів. У книгу включені питання харчування, які найбільше цікавлять студентську молодь. Книга є цінною для студентів вищих навчальних закладів та викладачів, а також для студентів, які вивчають курси: «Безпека життєдіяльності», «Основи екологічних знань», «Екологія людини», «Товарознавство продовольчих товарів» та всіх, хто цікавиться проблемами сучасного харчування.
В книге на современном научном уровне изложены теоретические и практические аспекты питания студенческой молодежи в различных условиях жизнедеятельности и во время активных занятий физической культурой и спортом. Особое внимание уделено вопросам экотрофологии, представлены данные о пищевой и биологической ценности продуктов, их сбалансированности в пищевом рационе студентов. В книгу включены вопросы питания, которые больше всего интересуют студенческую молодежь. Книга является ценной для студентов высших учебных заведений и преподавателей, а также для студентов, изучающих курсы «Безопасность жизнедеятельности», «Основы экологических знаний», «Экология человека», «Товароведение продовольственных товаров» и всех, кто интересуется проблемами современного питания.
In the book on the modern scientific level, the theoretical and practical aspects of nutrition of student youth in different conditions of life and during active physical education and sports training are described. Particular attention is paid to the issues of cattrophy, data on the nutritional and biological value of products, their balance in the diet of students. The book includes nutritional issues that are of interest to student youth. The book is valuable for students of higher education institutions and teachers, as well as for students studying the courses: «Safety of life», «Fundamentals of environmental knowledge», «Human ecology», «Commodity study of foodstuffs» and everyone who is interested in modern nutrition issues.
 
Date 2018-03-28T11:38:53Z
2018-03-28T11:38:53Z
2010
 
Type Book
 
Identifier Основи харчування. Теорія та практичні застосування / Т. В. Власенко, Г. П. Грибан, Н. Г. Грибан [та ін.] ; за ред. Г. П. Грибана. – Житомир : Рута, 2010. – 882 с.
978-617-581-012-5
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8671
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет