Фінансові інструменти стимулювання інноваційної активності молокопереробних підприємств України
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фінансові інструменти стимулювання інноваційної активності молокопереробних підприємств України
|
|
Creator |
Чугаєвська, С. В.
Чугаевская, С. В. Chugaievska, S. |
|
Subject |
молочні підприємства
молокопереробна галузь управління інноваційною діяльністю новітні технології попит молочные предприятия молокоперерабатывающая отрасль управления инновационной деятельностью новые технологии спрос dairy enterprises dairy industry management of innovation activity new technologies demand |
|
Description |
Молокопереробна галузь України, до якої відносять маслоробний, сироробний, молочноконсервний напрями та виробництво продукції з незбираного молока, на даний час є однією із провідних галузей у структурі харчової індустрії держави, адже забезпечує населення життєво необхідними продуктами харчування. Підвищення ефективності підприємств даної галузі передбачає введення у виробництво інноваційних продуктів задля покращення якості продукції, оптимізації цінової політики при дотриманні стабільних взаємозв'язків із постачальниками молочної сировини.
Молокоперерабатывающая отрасль Украины, к которой относят маслодельный, сыродельный, молочноконсервный направления и производство цельномолочной продукции, в настоящее время является одной из ведущих отраслей в структуре пищевой индустрии государства, ведь обеспечивает население жизненно необходимыми продуктами питания. Повышение эффективности предприятий данной отрасли предусматривает введение в производство инновационных продуктов для улучшения качества продукции, оптимизации ценовой политики при соблюдении стабильных взаимосвязей с поставщиками молочного сырья The dairy industry of Ukraine, which includes butter, cheese, milk canning and production of whole milk, is currently one of the leading sectors in the structure of the food industry of the state, as it provides the population with vitally important food products. Increasing the efficiency of enterprises in this sector involves the introduction of innovative products in order to improve the quality of products, optimize price policy while maintaining a stable relationship with suppliers of dairy raw materials. |
|
Date |
2018-05-11T12:10:14Z
2018-05-11T12:10:14Z 2017 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Чугаєвська С. Фінансові інструменти стимулювання інноваційної активності молокопереробних підприємств України / С. Чугаєвська // Фінансові інструменти регіонального розвитку : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 10 листоп. 2017 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 125–128.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8816 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|