Запис Детальніше

Удосконалення технології виробництва свинини в умовах СТОВ «Можарівське» Овруцького району Житомирської області

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології виробництва свинини в умовах СТОВ «Можарівське» Овруцького району Житомирської області
 
Creator Можаровська, В. В.
Вербельчук, Т. В.
Можаровская, В. В.
Mozharovskaya, V.
Verbelchuk, T.
 
Subject технологія
виробництво
свинина
удосконалення
утримання
годівля
технология
производство
усовершенствование
содержание
кормление
technology
production
pork
improvements
content
feeding
 
Description Пріоритет розвиткові свинарства надається завдяки таким виключно важливим біологічно-господарським особливостям свиней, як багатоплідність, всеїдність і економне використання кормів.
В збільшенні інтенсифікації свинарства в сучасних умовах важливу роль відіграє індустріальний розвиток галузі на інноваційно-інвестиційній основі, основний зміст якого полягає в перебудові виробництва за індустріальним типом, в якісних змінах у технології й організації виробництва, в його спеціалізації і концентрації, у перетворенні праці в різновид індустріальної й підвищення її продуктивності. Тому вибору технології і розробці її основних параметрів необхідно надавати першочергового значення, перед тим як заводити свиней з метою одержання вагомих прибутків від них.
Приоритет развитию свиноводства предоставляется благодаря таким исключительно важным биологически-хозяйственным особенностям свиней, как многоплодие, всеядность и экономное использование кормов.
В увеличении интенсификации свиноводства в современных условиях важную роль играет индустриальное развитие отрасли на инновационно-инвестиционной основе, основное содержание которого заключается в перестройке производства за индустриальным типом, в качественных изменениях в технологии и организации производства, в его специализации и концентрации, в превращении труда в разновидность индустриального и повышение ее производительности. Поэтому выбору технологии и разработке ее основных параметров необходимо придавать первостепенное значение, перед тем как заводить свиней с целью получения весомых доходов от них.
The priority for the development of pig breeding is due to such extremely important biological and economic peculiarities of pigs, as multiplicity, all-purpose and economical use of feed.
In the context of increasing the intensification of pig breeding in the modern conditions, the industrial development of the industry plays an important role on the innovation and investment basis, the main content of which is the restructuring of production according to the industrial type, in qualitative changes in the technology and organization of production, in its specialization and concentration, in the transformation of labor into a variety industrial and increase its productivity. Therefore, the choice of technology and the development of its basic parameters must be given priority, before starting the pigs in order to obtain significant profits from them.
 
Date 2018-06-13T08:46:39Z
2018-06-13T08:46:39Z
2016
 
Type Conference materials
 
Identifier Можаровська В. В. Удосконалення технології виробництва свинини в умовах СТОВ «Можарівське» Овруцького району Житомирської області / В. В. Можаровська, Т. В. Вербельчук // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали III міжнар. наук. конф. студ. та учнів. молоді, 27–28 жовт. 2016 р. / Подільський держ. аграр.-техн. ун-т. – Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2016. – С. 166–168.
978-617-620-223-3
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8945
 
Language uk
 
Publisher Подільський державний аграрно-технічний університет