Запис Детальніше

Технологія виробництва риби холодного копчення в умовах ТОВ «Ревега» Бердичівського району Житомирської області

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва риби холодного копчення в умовах ТОВ «Ревега» Бердичівського району Житомирської області
 
Creator Груша, В. В.
Вербельчук, С. П.
Grusha, V.
Verbelchuk, S.
 
Subject технологія
переробка
риба
холодне копчення
температура
технология
переработка
рыба
холодное копчение
technology
recycling
fish
cold smoking
temperature
 
Description Актуальною проблемою сьогодення є забезпечення населення високоякісними продуктами харчування підвищеної харчової і біологічної цінності. Обумовлено це порушенням харчового статусу, недостачею цілого ряду незамінних факторів харчування. У зв'язку з цим все більшого значення набуває
концепція створення нових, збалансованих за хімічним складом, збагачених
функціональними компонентами харчових продуктів і забезпечення їх збереженості, безпечності після технологічної обробки, а також в процесі зберігання.
Актуальной проблемой современности является обеспечение населения высококачественными продуктами питания повышенной пищевой и биологической ценности. Обусловлено это нарушением пищевого статуса, нехваткой целого ряда незаменимых факторов питания. В связи с этим все большее значение приобретает
концепция создания новых, сбалансированных по химическому составу, обогащенных
функциональными компонентами пищевых продуктов и обеспечение их сохранности, безопасности после технологической обработки, а также в процессе хранения.
The current problem of the present is the provision of the population high-quality food products of high nutritional value and biological value. This is due to a violation of the food status, lacking in a number
unnecessary nutrition factors. In this regard, it becomes more and more important
the concept of creating new, balanced by chemical composition, enriched
functional components of food products and their provision safety, safety after machining, and also during storage.
 
Date 2018-06-13T08:28:50Z
2018-06-13T08:28:50Z
2016
 
Type Conference materials
 
Identifier Груша В. В. Технологія виробництва риби холодного копчення в умовах ТОВ «Ревега» Бердичівського району Житомирської області / В. В. Груша, С. П. Вербельчук // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали III міжнар. наук. конф. студ. та учнів. молоді, 27–28 жовт. 2016 р. / Подільський держ. аграр.-техн. ун-т. – Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2016. – С. 143–144.
978-617-620-223-3
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8944
 
Language uk
 
Publisher Подільський державний аграрно-технічний університет; Зволейко Д. Г.