Технологія виробництва риби холодного копчення в умовах ТОВ «Ревега» Бердичівського району Житомирської області
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва риби холодного копчення в умовах ТОВ «Ревега» Бердичівського району Житомирської області
|
|
Creator |
Груша, В. В.
Вербельчук, С. П. Grusha, V. Verbelchuk, S. |
|
Subject |
технологія
переробка риба холодне копчення температура технология переработка рыба холодное копчение technology recycling fish cold smoking temperature |
|
Description |
Актуальною проблемою сьогодення є забезпечення населення високоякісними продуктами харчування підвищеної харчової і біологічної цінності. Обумовлено це порушенням харчового статусу, недостачею цілого ряду незамінних факторів харчування. У зв'язку з цим все більшого значення набуває концепція створення нових, збалансованих за хімічним складом, збагачених функціональними компонентами харчових продуктів і забезпечення їх збереженості, безпечності після технологічної обробки, а також в процесі зберігання. Актуальной проблемой современности является обеспечение населения высококачественными продуктами питания повышенной пищевой и биологической ценности. Обусловлено это нарушением пищевого статуса, нехваткой целого ряда незаменимых факторов питания. В связи с этим все большее значение приобретает концепция создания новых, сбалансированных по химическому составу, обогащенных функциональными компонентами пищевых продуктов и обеспечение их сохранности, безопасности после технологической обработки, а также в процессе хранения. The current problem of the present is the provision of the population high-quality food products of high nutritional value and biological value. This is due to a violation of the food status, lacking in a number unnecessary nutrition factors. In this regard, it becomes more and more important the concept of creating new, balanced by chemical composition, enriched functional components of food products and their provision safety, safety after machining, and also during storage. |
|
Date |
2018-06-13T08:28:50Z
2018-06-13T08:28:50Z 2016 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Груша В. В. Технологія виробництва риби холодного копчення в умовах ТОВ «Ревега» Бердичівського району Житомирської області / В. В. Груша, С. П. Вербельчук // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали III міжнар. наук. конф. студ. та учнів. молоді, 27–28 жовт. 2016 р. / Подільський держ. аграр.-техн. ун-т. – Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2016. – С. 143–144.
978-617-620-223-3 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8944 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Подільський державний аграрно-технічний університет; Зволейко Д. Г.
|
|