Запис Детальніше

Аспекти імплементації вітчизняного органічного виробництва

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аспекти імплементації вітчизняного органічного виробництва
 
Creator Романчук, Л. Д.
Чайкін, О. В.
Romanchuk, L.
Chaikin, O.
 
Subject органічне виробництво
органічна продукція
екологічна сертифікація
сільськогосподарські підприємства
 
Description Мінливість світових ринкових умов, посилення підприємницьких та інших економічних ризиків, зростання агресивності конкурентного середовища зумовлюють акцентування уваги підприємців на екологічній сертифікації сільськогосподарського виробництва за органічними стандартами. Базовою передумовою для запровадження органічного сільськогосподарського виробництва є динамічний розвиток ринку екологічно сертифікованої продукції в світі. Так, Швейцарський ринок органічної сільськогосподарської продукції демонструє перманентну та довгострокову тенденцію до значного зростання, не піддаючись впливу жодних негативних економічних чинників, та у 2015 р. досягнув 1,5 млрд. євро. Німеччина ж має найбільший ринок екологічно сертифікованих продуктів в ЄС, ємність якого у 2015 р. превищила 8,6 млрд. євро, а на світовому рівні поступається лише США – 35,8 млрд. євро, середні темпи росту ринку екологічно сертифікованої продукції в ЄС складають 10% на рік.
 
Date 2018-10-23T06:30:23Z
2018-10-23T06:30:23Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Романчук Л. Д. Аспекти імплементації вітчизняного органічного виробництва / Л. Д. Романчук, О. В. Чайкін // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 18–24.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9240
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок