Запис Детальніше

Контроль бур’янів в агрофітоценозі ячменю озимого за органічної технології вирощування

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Контроль бур’янів в агрофітоценозі ячменю озимого за органічної технології вирощування
 
Creator Ткачук, В. П.
Тимощук, Т. М.
Чайка, О. В.
Tkachuk, V.
Timoshchuk, T.
Chaika, A.
Тимощук, Т. Н.
Чайка, А. В.
 
Subject ячмінь озимий
вирощування
агрофіценози
органічне виробництво
ячмень озимый
выращивание
агрофиценозы
органическое производство
winter barley
growing
agrophysenesis
organic production
 
Description В Україні з метою зниження антропогенного навантаження на навколишнє середовище провідну роль відводять органічному сільському господарству. Перехід від традиційного до органічного використання земельних ресурсів передбачає розробку та впровадження технологій вирощування сільськогосподарських рослин, що виключають застосування хімічних добрив, пестицидів, генетично модифікованих організмів.
В Украине с целью снижения антропогенной нагрузки на окружающую среду ведущую роль отводят органическому сельскому хозяйству. Переход от традиционного к органическому использованию земельных ресурсов предусматривает разработку и внедрение технологий выращивания сельскохозяйственных растений, исключающих применение химических удобрений, пестицидов, генетически модифицированных организмов.
In Ukraine, in order to reduce the anthropogenic pressure on the environment, the leading role is devoted to organic agriculture. The transition from traditional to organic use of land resources involves the development and implementation of technologies for the cultivation of agricultural plants, which exclude the use of chemical fertilizers, pesticides, genetically modified organisms.
 
Date 2018-11-05T08:28:35Z
2018-11-05T08:28:35Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Ткачук В. П. Контроль бур’янів в агрофітоценозі ячменю озимого за органічної технології вирощування / В. П. Ткачук, Т. М. Тимощук, О. В. Чайка // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 306–310.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9308
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок