Запис Детальніше

Організаційно-технологічна методологія гармонізації трофології людини та виробництва органічної продукції

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організаційно-технологічна методологія гармонізації трофології людини та виробництва органічної продукції
 
Creator Вигера, С. М.
Ключевич, М. М.
Vyghera, S.
Klyuchevich, M.
 
Subject органічна продукція
трофологія
органічне виробництво
фітоценози
органическая продукция
трофология
органическое производство
фитоценозы
organic products
trophology
organic production
phytocenoses
 
Description Згідно даних Всесвітньої організації охорони здоров’я відомо, що спосіб життя та харчування людини в межах 50 відсотків впливає на здоров’я, як стан повного фізичного, розумового та соціального благополуччя суспільства.
Согласно данным Всемирной организации здравоохранения известно, что образ жизни и питания человека в пределах 50 процентов влияет на здоровье, как состояние полного физического, умственного и социального благополучия общества.
According to the World Health Organization, it is known that a person's life and nutrition within the limits of 50 percent affects health as a state of complete physical, mental and social well-being of a society.
 
Date 2018-11-05T09:45:31Z
2018-11-05T09:45:31Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Вигера С. М. Організаційно-технологічна методологія гармонізації трофології людини та виробництва органічної продукції / С. М. Вигера, М. М. Ключевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 318–328.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9311
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок