Організаційно-технологічна методологія гармонізації трофології людини та виробництва органічної продукції
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Організаційно-технологічна методологія гармонізації трофології людини та виробництва органічної продукції
|
|
Creator |
Вигера, С. М.
Ключевич, М. М. Vyghera, S. Klyuchevich, M. |
|
Subject |
органічна продукція
трофологія органічне виробництво фітоценози органическая продукция трофология органическое производство фитоценозы organic products trophology organic production phytocenoses |
|
Description |
Згідно даних Всесвітньої організації охорони здоров’я відомо, що спосіб життя та харчування людини в межах 50 відсотків впливає на здоров’я, як стан повного фізичного, розумового та соціального благополуччя суспільства.
Согласно данным Всемирной организации здравоохранения известно, что образ жизни и питания человека в пределах 50 процентов влияет на здоровье, как состояние полного физического, умственного и социального благополучия общества. According to the World Health Organization, it is known that a person's life and nutrition within the limits of 50 percent affects health as a state of complete physical, mental and social well-being of a society. |
|
Date |
2018-11-05T09:45:31Z
2018-11-05T09:45:31Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Вигера С. М. Організаційно-технологічна методологія гармонізації трофології людини та виробництва органічної продукції / С. М. Вигера, М. М. Ключевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 318–328.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9311 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|