Запис Детальніше

Динаміка чисельності личинок травневого хруща (Melolontha melolontha) в ДП «Малинське ЛГ» в залежності від температури ґрунту

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Динаміка чисельності личинок травневого хруща (Melolontha melolontha) в ДП «Малинське ЛГ» в залежності від температури ґрунту
 
Creator Кусік, В. М.
Kusik, V.
 
Subject ентомофаг
травневий хрущ
генерація
імаго
личинка
лялечка
 
Description Актуальність теми зумовлена необхідністю наукової обґрунтованості зміни осередків існування личинок травневого хруща в залежності від температури ґрунту.
Постановка проблеми. Облік шкідників лісу та визначення чисельності шкідливих комах проводиться з метою визначення виду проведення заходів щодо боротьби з ними. Облік, дозволяє з’ясувати розміри збитку, що наноситься лісу шкідливими лісовими комахами, які мешкають у ґрунтовій системі. Травневий хрущ на різних стадіях генерації знаходиться у ґрунтовому шарі на різній глибині, яка відповідно має свою температуру. Для встановлення показників росту та розвитку ґрунтових шкідників, потрібно встановити зв’язок комах з температурою ґрунтового середовища.
 
Date 2018-07-16T07:43:03Z
2018-07-16T07:43:03Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Кусік В. М. Динаміка чисельності личинок травневого хруща (Melolontha melolontha) в ДП «Малинське ЛГ» в залежності від температури ґрунту / В. М. Кусік // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т екології та лісу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 128–132.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9009
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет