Запис Детальніше

Вплив перспективних фунгіцидів на стійкість посадкового матеріалу сосни звичайної та дуба звичайного до комплексу хвороб в умовах базового розсадника ДП «Малинське ЛГ»

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив перспективних фунгіцидів на стійкість посадкового матеріалу сосни звичайної та дуба звичайного до комплексу хвороб в умовах базового розсадника ДП «Малинське ЛГ»
 
Creator Левченко, В. Б.
Шульга, І. В.
Levchenko, V.
Shulga, I.
 
Subject насіння
сіянці
амінокислоти
 
Description Постановка проблеми. Останнім часом проблема підвищення продуктивності лісів вирішується не лише селекційно-генетичними методами, внесенням добрив, але і застосуванням фітофармакологічних засобів захисту рослин - це природні або синтетичні сполуки, які в малих концентраціях здатні призводити до значних змін у рості та розвитку рослин. Потрапляючи в рослину, вони безпосередньо включаються в обмін речовин або чинять на нього певну дію. В результаті здійснюється спрямованість біохімічних процесів, що призводить до підвищення рівня життєдіяльності рослини. Новизна досліджень полягає у вивченні впливу фунгіцидів системної дії: Альто Супер, Дерозал, Фалькон на збудники кореневої гнилі, полягання сіянців, борошнистої роси, фузаріозу сосни звичайної та дуба звичайного в умовах Полісся України.
 
Date 2018-07-16T08:03:34Z
2018-07-16T08:03:34Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Левченко В. Б. Вплив перспективних фунгіцидів на стійкість посадкового матеріалу сосни звичайної та дуба звичайного до комплексу хвороб в умовах базового розсадника ДП «Малинське ЛГ» / В. Б. Левченко, І. В. Шульга // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т екології та лісу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 132–136.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9011
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет