Сертифікація органічного виробництва: проблеми організації, аудиту та обліково-інформаційного забезпечення
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сертифікація органічного виробництва: проблеми організації, аудиту та обліково-інформаційного забезпечення
|
|
Creator |
Мороз, Ю. Ю.
Цаль-Цалко, Ю. С. Moroz, Yu. Tsal-Tsalko, Yu. |
|
Subject |
органічне виробництво
органічна продукція органічне землеробство аудитор бухгалтерський облік сертифікація |
|
Description |
Увага світової громадськості до органічної продукції неухильно зростає. Таке ставлення зумовлено не лише турботою про навколишнє середовище, а й піклуванням про власне здоров’я. Україна не може стояти осторонь цієї тенденції, тому виробництво органічної продукції є актуальним для нашої держави. Вітчизняний споживач стає обережнішим та вимогливішим при виборі продуктів харчування. Як наслідок, зростає кількість виробників продуктів органічного походження. За визначенням Міжнародної федерації з розвитку органічного землеробства (IFОАМ) органічне землеробство об’єднує всі системи, які підтримують екологічно-, соціально- та економічно доцільне виробництво сільськогосподарської продукції.
|
|
Date |
2018-10-23T07:36:39Z
2018-10-23T07:36:39Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Мороз Ю. Ю. Сертифікація органічного виробництва: проблеми організації, аудиту та обліково-інформаційного забезпечення / Ю. Ю. Мороз, Ю. С. Цаль-Цалко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 37–47.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9244 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|