Запис Детальніше

Сертифікація органічного виробництва: проблеми організації, аудиту та обліково-інформаційного забезпечення

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сертифікація органічного виробництва: проблеми організації, аудиту та обліково-інформаційного забезпечення
 
Creator Мороз, Ю. Ю.
Цаль-Цалко, Ю. С.
Moroz, Yu.
Tsal-Tsalko, Yu.
 
Subject органічне виробництво
органічна продукція
органічне землеробство
аудитор
бухгалтерський облік
сертифікація
 
Description Увага світової громадськості до органічної продукції неухильно зростає. Таке ставлення зумовлено не лише турботою про навколишнє середовище, а й піклуванням про власне здоров’я. Україна не може стояти осторонь цієї тенденції, тому виробництво органічної продукції є актуальним для нашої держави. Вітчизняний споживач стає обережнішим та вимогливішим при виборі продуктів харчування. Як наслідок, зростає кількість виробників продуктів органічного походження. За визначенням Міжнародної федерації з розвитку органічного землеробства (IFОАМ) органічне землеробство об’єднує всі системи, які підтримують екологічно-, соціально- та економічно доцільне виробництво сільськогосподарської продукції.
 
Date 2018-10-23T07:36:39Z
2018-10-23T07:36:39Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Мороз Ю. Ю. Сертифікація органічного виробництва: проблеми організації, аудиту та обліково-інформаційного забезпечення / Ю. Ю. Мороз, Ю. С. Цаль-Цалко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 37–47.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9244
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок