Особливості формування центрів витрат та центрів відповідальності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості формування центрів витрат та центрів відповідальності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
|
|
Creator |
Золотницька, Ю. В.
Zolotnitska, Yu. |
|
Subject |
підприємства готельно-ресторанного бізнесу
готельно-ресторанний бізнес обліково-аналітичне забезпечення управлінський облік структурні підрозділи центри витрат центри відповідальності |
|
Description |
Постановка проблеми. Обліково-аналітичне забезпечення, належним чином організоване та побудоване, дозволяє приймати доцільні, раціональні, оперативні та ефективні управлінські рішення із найменшими витратами. Однак при організації такого обліково-аналітичного забезпечення важливим є врахування специфіки діяльності підприємства та центрів витрат, які є ключовими об’єктами управлінського обліку. Підприємства готельно-ресторанного бізнесу надають широкий спектр специфічних послуг, як основних, так і додаткових, які необхідно враховувати у обліку.
|
|
Date |
2018-07-31T08:39:55Z
2018-07-31T08:39:55Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Золотницька Ю. В. Особливості формування центрів витрат та центрів відповідальності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу / Ю. В. Золотницька // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т економіки та агробізнесу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – Т. 3. – С. 89–91.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9118 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|