Особливості формування центрів витрат та центрів відповідальності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Особливості формування центрів витрат та центрів відповідальності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | |
| Creator | Золотницька, Ю. В. Zolotnitska, Yu. | |
| Subject | підприємства готельно-ресторанного бізнесу готельно-ресторанний бізнес обліково-аналітичне забезпечення управлінський облік структурні підрозділи центри витрат центри відповідальності | |
| Description | Постановка проблеми. Обліково-аналітичне забезпечення, належним чином організоване та побудоване, дозволяє приймати доцільні, раціональні, оперативні та ефективні управлінські рішення із найменшими витратами. Однак при організації такого обліково-аналітичного забезпечення важливим є врахування специфіки діяльності підприємства та центрів витрат, які є ключовими об’єктами управлінського обліку. Підприємства готельно-ресторанного бізнесу надають широкий спектр специфічних послуг, як основних, так і додаткових, які необхідно враховувати у обліку. | |
| Date | 2018-07-31T08:39:55Z 2018-07-31T08:39:55Z 2017 | |
| Type | Article | |
| Identifier | Золотницька Ю. В. Особливості формування центрів витрат та центрів відповідальності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу / Ю. В. Золотницька // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т економіки та агробізнесу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – Т. 3. – С. 89–91. http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9118 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | |
