Запис Детальніше

Особливості формування центрів витрат та центрів відповідальності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості формування центрів витрат та центрів відповідальності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
 
Creator Золотницька, Ю. В.
Zolotnitska, Yu.
 
Subject підприємства готельно-ресторанного бізнесу
готельно-ресторанний бізнес
обліково-аналітичне забезпечення
управлінський облік
структурні підрозділи
центри витрат
центри відповідальності
 
Description Постановка проблеми. Обліково-аналітичне забезпечення, належним чином організоване та побудоване, дозволяє приймати доцільні, раціональні, оперативні та ефективні управлінські рішення із найменшими витратами. Однак при організації такого обліково-аналітичного забезпечення важливим є врахування специфіки діяльності підприємства та центрів витрат, які є ключовими об’єктами управлінського обліку. Підприємства готельно-ресторанного бізнесу надають широкий спектр специфічних послуг, як основних, так і додаткових, які необхідно враховувати у обліку.
 
Date 2018-07-31T08:39:55Z
2018-07-31T08:39:55Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Золотницька Ю. В. Особливості формування центрів витрат та центрів відповідальності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу / Ю. В. Золотницька // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т економіки та агробізнесу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – Т. 3. – С. 89–91.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9118
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет