Запис Детальніше

Деякі аспекти диверсифікації виробничої діяльності органічного аграрного підприємства

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Деякі аспекти диверсифікації виробничої діяльності органічного аграрного підприємства
 
Creator Кухарець, В. В.
Кухарець, С. М.
Kukharets, V.
Kukharets, S.
 
Subject органічне підприємство
органічна продукція
екологізація виробництва
продовольча безпека
 
Description Проблема продовольчої безпеки стала предметом активного розгляду світовим співтовариством з середини 70-х років ХХ століття, проте і наразі є надзвичайно актуальною. Концепція продовольчої безпеки складається з трьох взаємопов’язаних складових, визначених продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) – наявність, стабільність та доступ до їжі. Національна продовольча безпека є важливою умовою суверенітету держави, її внутрішньої політики, а також вагомою складовою незалежності в міжнародних відносинах. Стан продовольчої безпеки країни визначається широким спектром взаємозалежних показників, що систематизуються у відповідні групи, характеристикою однієї з яких є стан забезпечення населення якісною і безпечною продукцією.
 
Date 2018-10-23T08:15:31Z
2018-10-23T08:15:31Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Кухарець В. В. Деякі аспекти диверсифікації виробничої діяльності органічного аграрного підприємства / В. В. Кухарець, С. М. Кухарець // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 52–55.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9246
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок