Деякі аспекти диверсифікації виробничої діяльності органічного аграрного підприємства
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Деякі аспекти диверсифікації виробничої діяльності органічного аграрного підприємства | |
| Creator | Кухарець, В. В. Кухарець, С. М. Kukharets, V. Kukharets, S. | |
| Subject | органічне підприємство органічна продукція екологізація виробництва продовольча безпека | |
| Description | Проблема продовольчої безпеки стала предметом активного розгляду світовим співтовариством з середини 70-х років ХХ століття, проте і наразі є надзвичайно актуальною. Концепція продовольчої безпеки складається з трьох взаємопов’язаних складових, визначених продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) – наявність, стабільність та доступ до їжі. Національна продовольча безпека є важливою умовою суверенітету держави, її внутрішньої політики, а також вагомою складовою незалежності в міжнародних відносинах. Стан продовольчої безпеки країни визначається широким спектром взаємозалежних показників, що систематизуються у відповідні групи, характеристикою однієї з яких є стан забезпечення населення якісною і безпечною продукцією. | |
| Date | 2018-10-23T08:15:31Z 2018-10-23T08:15:31Z 2018 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Кухарець В. В. Деякі аспекти диверсифікації виробничої діяльності органічного аграрного підприємства / В. В. Кухарець, С. М. Кухарець // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 52–55. 978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9246 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок | |
