Деякі аспекти диверсифікації виробничої діяльності органічного аграрного підприємства
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Деякі аспекти диверсифікації виробничої діяльності органічного аграрного підприємства
|
|
Creator |
Кухарець, В. В.
Кухарець, С. М. Kukharets, V. Kukharets, S. |
|
Subject |
органічне підприємство
органічна продукція екологізація виробництва продовольча безпека |
|
Description |
Проблема продовольчої безпеки стала предметом активного розгляду світовим співтовариством з середини 70-х років ХХ століття, проте і наразі є надзвичайно актуальною. Концепція продовольчої безпеки складається з трьох взаємопов’язаних складових, визначених продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) – наявність, стабільність та доступ до їжі. Національна продовольча безпека є важливою умовою суверенітету держави, її внутрішньої політики, а також вагомою складовою незалежності в міжнародних відносинах. Стан продовольчої безпеки країни визначається широким спектром взаємозалежних показників, що систематизуються у відповідні групи, характеристикою однієї з яких є стан забезпечення населення якісною і безпечною продукцією.
|
|
Date |
2018-10-23T08:15:31Z
2018-10-23T08:15:31Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Кухарець В. В. Деякі аспекти диверсифікації виробничої діяльності органічного аграрного підприємства / В. В. Кухарець, С. М. Кухарець // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 52–55.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9246 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|