Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів | |
| Creator | Бобер, А. В. Проценко, Л. В. Bober, A. Protsenko, L. | |
| Subject | пивоварне виробництво переробка хмелю пивоварні якості сорти хмелю | |
| Description | Хміль та продукти його переробки (хмелепродукти) – найбільш дорога і дефіцитна сировина, що використовується під час виробництва пива. У сучасному пивоварному виробництві як в Україні, так і в більшості країн світу, значного поширення набули натуральні продукти переробки хмелю – гранули, етанольні та вуглекислотні екстракти. При цьому, слід зазначити, що за останні роки різко зросло виробництво гранульованого хмелю. Гранули хмелю тип 90, які виробляються в Україні, потребують дослідження їх пивоварних якостей, з метою раціонального використання у пивоварінні. | |
| Date | 2018-10-24T06:58:16Z 2018-10-24T06:58:16Z 2018 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Бобер А. В. Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів / А. В. Бобер, Л. В. Проценко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 73–76. 978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9251 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок | |
