Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів
|
|
Creator |
Бобер, А. В.
Проценко, Л. В. Bober, A. Protsenko, L. |
|
Subject |
пивоварне виробництво
переробка хмелю пивоварні якості сорти хмелю |
|
Description |
Хміль та продукти його переробки (хмелепродукти) – найбільш дорога і дефіцитна сировина, що використовується під час виробництва пива. У сучасному пивоварному виробництві як в Україні, так і в більшості країн світу, значного поширення набули натуральні продукти переробки хмелю – гранули, етанольні та вуглекислотні екстракти. При цьому, слід зазначити, що за останні роки різко зросло виробництво гранульованого хмелю. Гранули хмелю тип 90, які виробляються в Україні, потребують дослідження їх пивоварних якостей, з метою раціонального використання у пивоварінні. |
|
Date |
2018-10-24T06:58:16Z
2018-10-24T06:58:16Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Бобер А. В. Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів / А. В. Бобер, Л. В. Проценко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 73–76.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9251 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|