Запис Детальніше

Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів
 
Creator Бобер, А. В.
Проценко, Л. В.
Bober, A.
Protsenko, L.
 
Subject пивоварне виробництво
переробка хмелю
пивоварні якості
сорти хмелю
 
Description Хміль та продукти його переробки (хмелепродукти) – найбільш дорога і дефіцитна сировина, що використовується під час виробництва пива.
У сучасному пивоварному виробництві як в Україні, так і в більшості країн світу, значного поширення набули натуральні продукти переробки хмелю – гранули, етанольні та вуглекислотні екстракти. При цьому, слід зазначити, що за останні роки різко зросло виробництво гранульованого хмелю. Гранули хмелю тип 90, які виробляються в Україні, потребують дослідження їх пивоварних якостей, з метою раціонального використання у пивоварінні.
 
Date 2018-10-24T06:58:16Z
2018-10-24T06:58:16Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Бобер А. В. Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів / А. В. Бобер, Л. В. Проценко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 73–76.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9251
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок