Запис Детальніше

Молочарський кооператив: створення та функціонування

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Молочарський кооператив: створення та функціонування
 
Creator Аксьонова, О. В.
Aksyonova, O.
 
Subject раціон харчування
молокоприймальний пункт
сільськогосподарська кооперація
 
Description Постановка проблеми. Молоко та молочна продукція є стратегічною у раціоні харчування населення. Насиченість ринку молокопродуктів залежить від якості, цінової політики та безперебійного постачання молока-сировини на молокопереробні підприємства від виробників. Механізм закупівлі молока-сировини повинен бути чітко налагоджений між виробником та переробником, а також відповідати вимогам ДСТУ 3662-97 «Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі».
 
Date 2018-07-24T11:52:14Z
2018-07-24T11:52:14Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Аксьонова О. В. Молочарський кооператив: створення та функціонування / О. В. Аксьонова // Кооперативні читання: 2018 рік : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 1 черв. 2018 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2018. – С. 162–167.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9094
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет