Молочарський кооператив: створення та функціонування
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Молочарський кооператив: створення та функціонування
|
|
Creator |
Аксьонова, О. В.
Aksyonova, O. |
|
Subject |
раціон харчування
молокоприймальний пункт сільськогосподарська кооперація |
|
Description |
Постановка проблеми. Молоко та молочна продукція є стратегічною у раціоні харчування населення. Насиченість ринку молокопродуктів залежить від якості, цінової політики та безперебійного постачання молока-сировини на молокопереробні підприємства від виробників. Механізм закупівлі молока-сировини повинен бути чітко налагоджений між виробником та переробником, а також відповідати вимогам ДСТУ 3662-97 «Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі».
|
|
Date |
2018-07-24T11:52:14Z
2018-07-24T11:52:14Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Аксьонова О. В. Молочарський кооператив: створення та функціонування / О. В. Аксьонова // Кооперативні читання: 2018 рік : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 1 черв. 2018 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2018. – С. 162–167.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9094 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|