Кооперація як напрямок підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Кооперація як напрямок підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств | |
| Creator | Васильков, Є. В. Vasylkov, Ye. | |
| Subject | сільськогосподарський кооператив аграрний ринок виробники | |
| Description | З переходом до ринкової економіки держава відійшла від закупівельної функції, а її місце зайняли численні посередницькі організації. Дрібним і середнім виробникам все складніше виробляти конкурентоспроможну сільськогосподарську продукцію, використовуючи виключно традиційні механізми виробництва і збуту. В цих умовах важливого значення набувають процеси сільськогосподарської кооперації та агрохолдингізації. | |
| Date | 2018-07-24T12:09:11Z 2018-07-24T12:09:11Z 2018 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Васильков Є. В. Кооперація як напрямок підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств / Є. В. Васильков // Кооперативні читання: 2018 рік : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 1 черв. 2018 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2018. – С. 168–171. http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9095 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | |
