Запис Детальніше

Кооперація як напрямок підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кооперація як напрямок підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств
 
Creator Васильков, Є. В.
Vasylkov, Ye.
 
Subject сільськогосподарський кооператив
аграрний ринок
виробники
 
Description З переходом до ринкової економіки держава відійшла від закупівельної функції, а її місце зайняли численні посередницькі організації. Дрібним і середнім виробникам все складніше виробляти конкурентоспроможну сільськогосподарську продукцію, використовуючи виключно традиційні механізми виробництва і збуту. В цих умовах важливого значення набувають процеси сільськогосподарської кооперації та агрохолдингізації.
 
Date 2018-07-24T12:09:11Z
2018-07-24T12:09:11Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Васильков Є. В. Кооперація як напрямок підвищення конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств / Є. В. Васильков // Кооперативні читання: 2018 рік : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 1 черв. 2018 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2018. – С. 168–171.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9095
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет