Організаційно-економічні умови розвитку виробництва продукції виноградарства
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Організаційно-економічні умови розвитку виробництва продукції виноградарства
|
|
Creator |
Дмитрук, М. І.
Dmytruk, M. |
|
Subject |
ринкова економіка
споживачі виноград |
|
Description |
Розглянуто основні тенденції розвитку виробництва винограду в сільськогосподарських підприємствах України. Визначені його основні організаційно-економічні умови. Встановлено, що підвищення рівня концентрації позитивно впливає на зростання рівня рентабельності виробництва винограду.
|
|
Date |
2018-07-24T12:33:59Z
2018-07-24T12:33:59Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Дмитрук М. І. Організаційно-економічні умови розвитку виробництва продукції виноградарства / М. І. Дмитрук // Кооперативні читання: 2018 рік : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 1 черв. 2018 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2018. – С. 171–176.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9096 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|