Організаційно-економічні умови розвитку виробництва продукції виноградарства
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Організаційно-економічні умови розвитку виробництва продукції виноградарства | |
| Creator | Дмитрук, М. І. Dmytruk, M. | |
| Subject | ринкова економіка споживачі виноград | |
| Description | Розглянуто основні тенденції розвитку виробництва винограду в сільськогосподарських підприємствах України. Визначені його основні організаційно-економічні умови. Встановлено, що підвищення рівня концентрації позитивно впливає на зростання рівня рентабельності виробництва винограду. | |
| Date | 2018-07-24T12:33:59Z 2018-07-24T12:33:59Z 2018 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Дмитрук М. І. Організаційно-економічні умови розвитку виробництва продукції виноградарства / М. І. Дмитрук // Кооперативні читання: 2018 рік : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 1 черв. 2018 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2018. – С. 171–176. http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9096 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | |
