Кооперація як важливий етап розвитку органічного ринку
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Кооперація як важливий етап розвитку органічного ринку | |
| Creator | Шпак, Г. М. Shpak, G. | |
| Subject | споживчий ринок потенційний покупець фермерське господарство | |
| Description | Як повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України, органічне виробництво займає майже 1% від загальної площі сільськогосподарських земель країни. За останні 5 років площі сертифікованих органічних земель збільшилися на 54% і становить 410,55 тис. га, половина яких зайнята зерновими (48,1%). Крім того, за площею органічних сільгоспугідь Україна займає 11-е місце в Європі і 20-е місце в світі. Ринок органіки в Україні продовжує зростати з кожним роком. Якщо в травні 2016 року в Україні на ринку органічної продукції налічувалося 284 компаній, то до лютого 2017 року їхня кількість збільшилася до 399. При цьому, статус «органічний» в даний час мають 326 компаній. | |
| Date | 2018-10-31T07:34:06Z 2018-10-31T07:34:06Z 2018 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Шпак Г. М. Кооперація як важливий етап розвитку органічного ринку / Г. М. Шпак // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 158–163. 978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9272 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок | |
