Запис Детальніше

Вплив біологічних препаратів за умов органічної системи удобрення на динаміку формування різних фракцій картоплі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив біологічних препаратів за умов органічної системи удобрення на динаміку формування різних фракцій картоплі
 
Creator Поліщук, В. О.
Журавель, С. В.
Polishchuk, V.
Zhuravel, S.
 
Subject органічне виробництво
система удобрення
мікродобрива
біопрепарати
 
Description Постановка проблеми. Вирощування картоплі за органічної системи удобрення є найбільш ефективним напрямком для органічного виробництва в зоні Полісся, адже ця культура позитивно реагує на підвищені норми внесення органічних добрив, однак зважаючи на те, що в органічному виробництві ціла низка мінеральних добрив заборонена, або обмежена щодо використання, то збалансування якісних та кількісних показників даної культури можливе шляхом використання біологічних препаратів. Тому сучасні тенденції, які спостерігаються як у світі в цілому так і в Україні, зокрема визначають високу
ефективність позакореневого підживлення рідкими препаратами, що не лише є позитивним з економічної та екологічної точок зору, а й зменшує стресовість рослин, за умов внесення, та пришвидшує процес потрапляння поживних речовин всередину культури та ефективність їх використання.
 
Date 2018-10-24T10:14:17Z
2018-10-24T10:14:17Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Поліщук В. О. Вплив біологічних препаратів за умов органічної системи удобрення на динаміку формування різних фракцій картоплі / В. О. Поліщук, С. В. Журавель // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 86–88.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9254
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок