Генетичний потенціал сортів люпину білого і його реалізація у сільськогосподарське виробництво
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Генетичний потенціал сортів люпину білого і його реалізація у сільськогосподарське виробництво
|
|
Creator |
Панцирева, Г. В.
Pantsyreva, G. |
|
Subject |
господарсько-біологічні особливості сорту
фітосанітарний стан ґрунту агротехнічне значення люпину |
|
Description |
Люпин – надзвичайно важлива культура у сучасному аграрному виробництві України та світу. Прогресуюча динаміка збільшення вирощування люпину, в тому числі і білого зумовлена високою цінністю насіння і властивістю зв’язувати азот з повітря. Також дана культура має важливе агротехнічне значення. За вегетацію культура здатна накопичувати в ґрунті до 100–120 кг/га азоту в перерахунку на діючу речовину. Тому, люпин білий є добрим попередником для послідуючих культур сівозміни.
|
|
Date |
2018-10-31T09:25:57Z
2018-10-31T09:25:57Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Панцирева Г. В. Генетичний потенціал сортів люпину білого і його реалізація у сільськогосподарське виробництво / Г. В. Панцирева // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 173–175.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9275 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|