Генетичний потенціал сортів люпину білого і його реалізація у сільськогосподарське виробництво
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Генетичний потенціал сортів люпину білого і його реалізація у сільськогосподарське виробництво | |
| Creator | Панцирева, Г. В. Pantsyreva, G. | |
| Subject | господарсько-біологічні особливості сорту фітосанітарний стан ґрунту агротехнічне значення люпину | |
| Description | Люпин – надзвичайно важлива культура у сучасному аграрному виробництві України та світу. Прогресуюча динаміка збільшення вирощування люпину, в тому числі і білого зумовлена високою цінністю насіння і властивістю зв’язувати азот з повітря. Також дана культура має важливе агротехнічне значення. За вегетацію культура здатна накопичувати в ґрунті до 100–120 кг/га азоту в перерахунку на діючу речовину. Тому, люпин білий є добрим попередником для послідуючих культур сівозміни. | |
| Date | 2018-10-31T09:25:57Z 2018-10-31T09:25:57Z 2018 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Панцирева Г. В. Генетичний потенціал сортів люпину білого і його реалізація у сільськогосподарське виробництво / Г. В. Панцирева // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 173–175. 978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9275 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок | |
