Запис Детальніше

Генетичний потенціал сортів люпину білого і його реалізація у сільськогосподарське виробництво

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Генетичний потенціал сортів люпину білого і його реалізація у сільськогосподарське виробництво
 
Creator Панцирева, Г. В.
Pantsyreva, G.
 
Subject господарсько-біологічні особливості сорту
фітосанітарний стан ґрунту
агротехнічне значення люпину
 
Description Люпин – надзвичайно важлива культура у сучасному аграрному виробництві України та світу. Прогресуюча динаміка збільшення вирощування люпину, в тому числі і білого зумовлена високою цінністю насіння і властивістю зв’язувати азот з повітря. Також дана культура має важливе агротехнічне значення. За вегетацію культура здатна накопичувати в ґрунті до 100–120 кг/га азоту в перерахунку на діючу речовину. Тому, люпин білий є добрим попередником для послідуючих культур сівозміни.
 
Date 2018-10-31T09:25:57Z
2018-10-31T09:25:57Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Панцирева Г. В. Генетичний потенціал сортів люпину білого і його реалізація у сільськогосподарське виробництво / Г. В. Панцирева // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 173–175.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9275
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок