Запис Детальніше

Необхідність та особливості органічного виробництва картоплі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Необхідність та особливості органічного виробництва картоплі
 
Creator Соколова, А. О.
Поліщук, М. О.
Пахольчук, В. Д.
Sokolova, A.
Polishchuk, M.
Pakholchuk, V.
 
Subject система землеробства
антропогенний вплив
пестициди
 
Description Продовольча безпека і соціальна захищеність населення визначаються рівнем функціонування пріоритетних галузей економіки, однією з яких є сільське господарство. Картоплярство – це саме та галузь сільськогосподарського виробництва, яка має вирішальне значення для розв’язання вище вказаних проблем. Сільськогосподарські підприємства та особисті селянські господарства Волинської області завжди належали до регіону традиційного картоплярства. У 2016 р. За показником виробництва картоплі з розрахунку на 1 жителя область зайняла ІІІ місце в Україні.
 
Date 2018-10-31T11:40:18Z
2018-10-31T11:40:18Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Соколова А. О. Необхідність та особливості органічного виробництва картоплі / А. О. Соколова, М. О. Поліщук, В. Д. Пахольчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 184–189.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9278
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок