Необхідність та особливості органічного виробництва картоплі
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Необхідність та особливості органічного виробництва картоплі | |
| Creator | Соколова, А. О. Поліщук, М. О. Пахольчук, В. Д. Sokolova, A. Polishchuk, M. Pakholchuk, V. | |
| Subject | система землеробства антропогенний вплив пестициди | |
| Description | Продовольча безпека і соціальна захищеність населення визначаються рівнем функціонування пріоритетних галузей економіки, однією з яких є сільське господарство. Картоплярство – це саме та галузь сільськогосподарського виробництва, яка має вирішальне значення для розв’язання вище вказаних проблем. Сільськогосподарські підприємства та особисті селянські господарства Волинської області завжди належали до регіону традиційного картоплярства. У 2016 р. За показником виробництва картоплі з розрахунку на 1 жителя область зайняла ІІІ місце в Україні. | |
| Date | 2018-10-31T11:40:18Z 2018-10-31T11:40:18Z 2018 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Соколова А. О. Необхідність та особливості органічного виробництва картоплі / А. О. Соколова, М. О. Поліщук, В. Д. Пахольчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 184–189. 978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9278 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок | |
