Запис Детальніше

Концепція формування і функціонування різновидностей фітосмуг при виробництві органічної фітопродукції

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Концепція формування і функціонування різновидностей фітосмуг при виробництві органічної фітопродукції
 
Creator Сикало, О. О.
Сильчук, О. І.
Вигера, С. М.
Чернега, Т. О.
Sykalo, O.
Sylchuk, O.
Vyhera, S.
Cherneha, T.
 
Subject фітоценози
фітодизайн
випаровування ґрунту
 
Description На сучасному етапі існує декілька напрямів виробництва сировини та продукції культурних фітоценозів для харчування суспільства та використання в інших напрямах, зокрема: з використанням синтетичних технологічних матеріалів; без використання синтетичних технологічних матеріалів; з новітнім технічним та інформаційним забезпеченням. В другій половині ХХ – на початку ХХІ століття в світі відновилося історичне виробництво якісної та безпечної сировини та продукції, яке ґрунтується на обмеженні використання синтетичних технологічних матеріалів (органічне та біодинамічне господарювання), що є важливим природоохоронним чинником. За своєю суттю цей традиційний напрям виробництва продукції функціонував протягом багатьох століть, але науковий супровід розпочався лише в першій половині ХХ століття.
 
Date 2018-10-31T14:38:38Z
2018-10-31T14:38:38Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Концепція формування і функціонування різновидностей фітосмуг при виробництві органічної фітопродукції / О. О. Сикало, О. І. Сильчук, С. М. Вигера, Т. О. Чернега // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 208–212.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9284
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок