Характеристика технологічних елементів виробництва органічної продукції скотарства
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Характеристика технологічних елементів виробництва органічної продукції скотарства
|
|
Creator |
Кальчук, Л. А.
Дідух, М. І. Біденко, В. М. Трохименко, В. З. Степаненко, В. М. Kalchuk, L. Didukh, M. Bidenko, V. Trokhymenko, V. Stepanenko, V. |
|
Subject |
система утримання
спосіб утримання метод утримання |
|
Description |
У тваринництві, на відміну від промисловості, основним засобом переробки сировини в кінцеву продукцію є живі істоти з усім різноманіттям їх індивідуальних характеристик і поведінкових реакцій. При цьому корова виступає не тільки як засіб переробки корму в молоко, а й як засіб відтворення стада, що вимагає різних підходів на кожній з фаз біологічного циклу. У зв’язку з цим технологія виробництва молока включає в себе як невід’ємні складові частини технологію утримання тварин і технологію їх обслуговування.
|
|
Date |
2018-11-01T11:18:03Z
2018-11-01T11:18:03Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Характеристика технологічних елементів виробництва органічної продукції скотарства / Л. А. Кальчук, М. І. Дідух, В. М. Біденко [та ін.] // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 212–219.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9285 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|