Запис Детальніше

Характеристика технологічних елементів виробництва органічної продукції скотарства

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Характеристика технологічних елементів виробництва органічної продукції скотарства
 
Creator Кальчук, Л. А.
Дідух, М. І.
Біденко, В. М.
Трохименко, В. З.
Степаненко, В. М.
Kalchuk, L.
Didukh, M.
Bidenko, V.
Trokhymenko, V.
Stepanenko, V.
 
Subject система утримання
спосіб утримання
метод утримання
 
Description У тваринництві, на відміну від промисловості, основним засобом переробки сировини в кінцеву продукцію є живі істоти з усім різноманіттям їх індивідуальних характеристик і поведінкових реакцій. При цьому корова виступає не тільки як засіб переробки корму в молоко, а й як засіб відтворення стада, що вимагає різних підходів на кожній з фаз біологічного циклу. У зв’язку з цим технологія виробництва молока включає в себе як невід’ємні складові частини технологію утримання тварин і технологію їх обслуговування.
 
Date 2018-11-01T11:18:03Z
2018-11-01T11:18:03Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Характеристика технологічних елементів виробництва органічної продукції скотарства / Л. А. Кальчук, М. І. Дідух, В. М. Біденко [та ін.] // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 212–219.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9285
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок