Роль органічного виробництва в формуванні продовольчої безпеки
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Роль органічного виробництва в формуванні продовольчої безпеки
|
|
Creator |
Фоміна, К. О.
Мірзоєва, Т. В. Fomina, К. Mirzoieva, T. |
|
Subject |
якість харчування
потреба агровиробників ендогенні чинники |
|
Description |
В умовах сьогодення в Україні пріоритетного значення набуває необхідність гарантування національної безпеки, насамперед, її невід’ємної продовольчої складової. На сьогоднішній день перед Україною стоїть нелегке завдання – формування та реалізація комплексної стратегії, яка б забезпечила підвищення конкурентоспроможності економіки, модернізацію виробничої бази та формування організаційно-інституційного середовища для європейської інтеграції держави. Продовольча безпека – якісна характеристика динамічного стану відкритої соціально-економічної системи, базовий критерій ефективності державної стратегії якісного продовольчого забезпечення, реалізації національних інтересів, підтримки дієздатності суб’єктів господарювання, збереження системи життєзабезпечення населення та необхідна умова функціонування національної економіки в режимі розширеного відтворення.
|
|
Date |
2018-11-01T13:57:51Z
2018-11-01T13:57:51Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Фоміна К. О. Роль органічного виробництва в формуванні продовольчої безпеки / К. О. Фоміна, Т. В. Мірзоєва // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 232–233.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9289 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|