Запис Детальніше

Роль органічного виробництва в формуванні продовольчої безпеки

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль органічного виробництва в формуванні продовольчої безпеки
 
Creator Фоміна, К. О.
Мірзоєва, Т. В.
Fomina, К.
Mirzoieva, T.
 
Subject якість харчування
потреба агровиробників
ендогенні чинники
 
Description В умовах сьогодення в Україні пріоритетного значення набуває необхідність гарантування національної безпеки, насамперед, її невід’ємної продовольчої складової. На сьогоднішній день перед Україною стоїть нелегке завдання – формування та реалізація комплексної стратегії, яка б забезпечила підвищення конкурентоспроможності економіки, модернізацію виробничої бази та формування організаційно-інституційного середовища для європейської інтеграції держави. Продовольча безпека – якісна характеристика динамічного стану відкритої соціально-економічної системи, базовий критерій ефективності державної стратегії якісного продовольчого забезпечення, реалізації національних інтересів, підтримки дієздатності суб’єктів господарювання, збереження системи життєзабезпечення населення та необхідна умова функціонування національної економіки в режимі розширеного відтворення.
 
Date 2018-11-01T13:57:51Z
2018-11-01T13:57:51Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Фоміна К. О. Роль органічного виробництва в формуванні продовольчої безпеки / К. О. Фоміна, Т. В. Мірзоєва // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 232–233.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9289
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок