Роль органічного виробництва в формуванні продовольчої безпеки
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Роль органічного виробництва в формуванні продовольчої безпеки | |
| Creator | Фоміна, К. О. Мірзоєва, Т. В. Fomina, К. Mirzoieva, T. | |
| Subject | якість харчування потреба агровиробників ендогенні чинники | |
| Description | В умовах сьогодення в Україні пріоритетного значення набуває необхідність гарантування національної безпеки, насамперед, її невід’ємної продовольчої складової. На сьогоднішній день перед Україною стоїть нелегке завдання – формування та реалізація комплексної стратегії, яка б забезпечила підвищення конкурентоспроможності економіки, модернізацію виробничої бази та формування організаційно-інституційного середовища для європейської інтеграції держави. Продовольча безпека – якісна характеристика динамічного стану відкритої соціально-економічної системи, базовий критерій ефективності державної стратегії якісного продовольчого забезпечення, реалізації національних інтересів, підтримки дієздатності суб’єктів господарювання, збереження системи життєзабезпечення населення та необхідна умова функціонування національної економіки в режимі розширеного відтворення. | |
| Date | 2018-11-01T13:57:51Z 2018-11-01T13:57:51Z 2018 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Фоміна К. О. Роль органічного виробництва в формуванні продовольчої безпеки / К. О. Фоміна, Т. В. Мірзоєва // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 232–233. 978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9289 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок | |
