Запис Детальніше

Негативні чинники, які призводять до зниження рівня продовольчої безпеки держави та способи їх подолання (за прикладом Житомирської області)

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Негативні чинники, які призводять до зниження рівня продовольчої безпеки держави та способи їх подолання (за прикладом Житомирської області)
 
Creator Черниш, Р. Ф.
Chernysh, R.
 
Subject негативна динаміка
законодавче регулювання
підвищення рівня продовольчої безпеки
 
Description Станом на початок 2018 р. виробництвом сільськогосподарської продукції на території Житомирської області займається понад 700 сільськогосподарських підприємств (з них понад 180 інвестиційно-активні холдингові компанії, які мають в обробітку 337,5 тис. га сільськогосподарських угідь – 32% наявної в області ріллі), зареєстровано понад 1 тис. фермерських господарств, з них понад 500 здійснюють господарську діяльність (площа землі в обробітку фермерських господарств області складала 68,8 тис. га, у т.ч. ріллі 66,4, в середньому на одне фермерське господарство припадає 117 га.) та близько 200 тис. особистих підсобних господарств. Не зважаючи на кількісний показник суб’єктів виробництва сільськогосподарської продукції, аналіз наявної інформації свідчить про наявність системних прогалин в ході реалізації державних заходів в сфері продовольчої безпеки, які є характерними як для регіону так і для держави в цілому. Вказане є актуальним, беручи до уваги те, що продовольча безпека є одним із найважливіших чинників в структурі національної безпеки будь-якої держави.
 
Date 2018-11-02T09:55:30Z
2018-11-02T09:55:30Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Черниш Р. Ф. Негативні чинники, які призводять до зниження рівня продовольчої безпеки держави та способи їх подолання (за прикладом Житомирської області) / Р. Ф. Черниш // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 252–255.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9295
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок