Запис Детальніше

Якість та продовольча безпека тваринницької продукції в Житомирському регіоні

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість та продовольча безпека тваринницької продукції в Житомирському регіоні
 
Creator Котелевич, В. А.
Kotelevych, V.
 
Subject харчові продукти
ринок
моніторинг
 
Description Виробництво та реалізація безпечних харчових продуктів є важливою передумовою збереження здоров’я населення країни. Саме тому забезпечення екологічно-чистими продуктами харчування населення було і залишається загальнодержавною проблемою України, що потребує першочергового вирішення. У сучасних умовах жорсткої конкурентної боротьби за ринки збуту продукції підприємства розвинутих країн все ширше застосовують ефективний інструмент забезпечення успіху – системи якості, які відповідають визнаним міжнародним вимогам, що містяться у Міжнародних та Європейських стандартах з якості та сертифікації.
 
Date 2018-11-02T11:15:25Z
2018-11-02T11:15:25Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Котелевич В. А. Якість та продовольча безпека тваринницької продукції в Житомирському регіоні / В. А. Котелевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 255–261.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9296
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок