Якість та продовольча безпека тваринницької продукції в Житомирському регіоні
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Якість та продовольча безпека тваринницької продукції в Житомирському регіоні | |
| Creator | Котелевич, В. А. Kotelevych, V. | |
| Subject | харчові продукти ринок моніторинг | |
| Description | Виробництво та реалізація безпечних харчових продуктів є важливою передумовою збереження здоров’я населення країни. Саме тому забезпечення екологічно-чистими продуктами харчування населення було і залишається загальнодержавною проблемою України, що потребує першочергового вирішення. У сучасних умовах жорсткої конкурентної боротьби за ринки збуту продукції підприємства розвинутих країн все ширше застосовують ефективний інструмент забезпечення успіху – системи якості, які відповідають визнаним міжнародним вимогам, що містяться у Міжнародних та Європейських стандартах з якості та сертифікації. | |
| Date | 2018-11-02T11:15:25Z 2018-11-02T11:15:25Z 2018 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Котелевич В. А. Якість та продовольча безпека тваринницької продукції в Житомирському регіоні / В. А. Котелевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 255–261. 978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9296 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок | |
