Запис Детальніше

Проблеми використання водних ресурсів у процесі розвитку органічного виробництва в Україні та можливі шляхи їх вирішення

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми використання водних ресурсів у процесі розвитку органічного виробництва в Україні та можливі шляхи їх вирішення
 
Creator Башинська, І. Л.
Bashynska, I.
 
Subject якість води
стічні води
продукти харчування
 
Description Виробництво органічної продукції або сировини являє собою виробничу діяльність, на всіх етапах якої застосовуються методи, принципи та правила для отримання натуральної (екологічно чистої) продукції, а також збереження та відновлення природних ресурсів.
Використання водних ресурсів в процесі розвитку органічного виробництва в Україні відіграє дуже важливу роль, оскільки вода приймає участь майже у всіх технологічних процесах органічного сільськогосподарського виробництва, як тваринництва так і рослинництва, а також промислового виробництва органічних продуктів харчування. На даний час органічне виробництво в Україні представлено багатьма видами органічних продуктів, такими, як: зернові, бобові і олійні культури, м’ясо та м’ясопродукти, молоко і молочні продукти, хлібобулочні вироби, крупи, соки, сиропи та ін.
 
Date 2018-11-02T14:00:49Z
2018-11-02T14:00:49Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Башинська І. Л. Проблеми використання водних ресурсів у процесі розвитку органічного виробництва в Україні та можливі шляхи їх вирішення / І. Л. Башинська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 271–275.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9300
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок