Проблеми використання водних ресурсів у процесі розвитку органічного виробництва в Україні та можливі шляхи їх вирішення
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проблеми використання водних ресурсів у процесі розвитку органічного виробництва в Україні та можливі шляхи їх вирішення
|
|
Creator |
Башинська, І. Л.
Bashynska, I. |
|
Subject |
якість води
стічні води продукти харчування |
|
Description |
Виробництво органічної продукції або сировини являє собою виробничу діяльність, на всіх етапах якої застосовуються методи, принципи та правила для отримання натуральної (екологічно чистої) продукції, а також збереження та відновлення природних ресурсів. Використання водних ресурсів в процесі розвитку органічного виробництва в Україні відіграє дуже важливу роль, оскільки вода приймає участь майже у всіх технологічних процесах органічного сільськогосподарського виробництва, як тваринництва так і рослинництва, а також промислового виробництва органічних продуктів харчування. На даний час органічне виробництво в Україні представлено багатьма видами органічних продуктів, такими, як: зернові, бобові і олійні культури, м’ясо та м’ясопродукти, молоко і молочні продукти, хлібобулочні вироби, крупи, соки, сиропи та ін. |
|
Date |
2018-11-02T14:00:49Z
2018-11-02T14:00:49Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Башинська І. Л. Проблеми використання водних ресурсів у процесі розвитку органічного виробництва в Україні та можливі шляхи їх вирішення / І. Л. Башинська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 271–275.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9300 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|