Запис Детальніше

Гастрономічний туризм: теоретичний конструкт

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гастрономічний туризм: теоретичний конструкт
 
Creator Нестерчук, І. К.
Nesterchuck, I.
 
Subject гастрономічний туризм
їжа
гастрономічна культура
національна кухня
 
Description Постановка проблеми. Кулінарні традиції країн світу закладалися сторіччями, так як отримували вплив численних факторів, серед яких і вплив кліматичних умов та географічного положення, економічний добробут країн і ступінь впливу їх культур. Поступово формувався етнос країни і як наслідок даного процесу – становлення гастрономічних особливостей. Відповідне твердження доводиться принаймні тим фактом, що люди, від природи всеїдні, в різних національних культурах харчуються по-різному, тому «хочеш пізнати культуру країни – спробуй її на смак». Саме з цією метою і сформувалося новий напрямок – гастрономічний туризм.
 
Date 2018-09-03T12:55:37Z
2018-09-03T12:55:37Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Нестерчук І. К. Гастрономічний туризм: теоретичний конструкт / І. К. Нестерчук // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т економіки та агробізнесу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – Т. 3. – С. 145–149.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9131
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет