Гастрономічний туризм: теоретичний конструкт
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Гастрономічний туризм: теоретичний конструкт | |
| Creator | Нестерчук, І. К. Nesterchuck, I. | |
| Subject | гастрономічний туризм їжа гастрономічна культура національна кухня | |
| Description | Постановка проблеми. Кулінарні традиції країн світу закладалися сторіччями, так як отримували вплив численних факторів, серед яких і вплив кліматичних умов та географічного положення, економічний добробут країн і ступінь впливу їх культур. Поступово формувався етнос країни і як наслідок даного процесу – становлення гастрономічних особливостей. Відповідне твердження доводиться принаймні тим фактом, що люди, від природи всеїдні, в різних національних культурах харчуються по-різному, тому «хочеш пізнати культуру країни – спробуй її на смак». Саме з цією метою і сформувалося новий напрямок – гастрономічний туризм. | |
| Date | 2018-09-03T12:55:37Z 2018-09-03T12:55:37Z 2017 | |
| Type | Article | |
| Identifier | Нестерчук І. К. Гастрономічний туризм: теоретичний конструкт / І. К. Нестерчук // Наукові читання – 2017 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, Наук.-інновац. ін-т економіки та агробізнесу. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – Т. 3. – С. 145–149. http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9131 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | |
